Masina mea
Collapse
X
-
o sa imi iau o masina de turatie
hai sa va spun...
treapta 1 la 6000rpm 45km/h
treapta 2 la 6000rpm 85km/h
treptele 3, 4 si 5 nu le-am incercat
la 6200 ii taie benzina!
flavy, nu e facut in photoshop. am si filmuletul daca vreti sa vedeti. dar nu stiu cum sa-l postez ca este cam mare
Comment
-
treapta 1a n`am tinut la maxim...undeva la 50-55
treapta 2a ... 90-95 km/h
treapta 3a... 140 km/h
treapta 4a... 170 km/h atat am tinut maxim... in a 5a am mers pana la 180 km/h benzina fara pb 95 de la luckoilPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Detalii jante
Cauciucuri 2 continental talonu pe 55 pe fata si 2 pirelli pe spate tot 55.Grosimea este 195Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Marius ms fain...
Jantele de logan sunt mai inguste si mai bagate in interior decat astea....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nice Loganu , Nice Jantele , Imi place , dar zi-mi si mie de unde ti-ai pus 100 de cp ? De la ce magazin i-ai luat?Thanks :BruceWayne:
Comment
-
De la non stopu de langa parc ma ;),era pe raft pachetu exact langa ala de CLKLast edited by Cristi_Xp; 22 November 2006, 21:13.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment