Golan de Constanta CT-42-SMC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@sirNenea ....imi plac stopurile ca doar sunt ca ale mele ...imi place cum se vad semnalizarile daca stai in dreptul masinii la vreo 4 metri in spate iti dau impresia de leduri ...sa o folosesti multi km fara probleme masinuzza
    sigpic

Comment

Interesante stopurile ... sunt alea din metro pe care le-ai dat cu lac? Sau e varianta fumurie? Sa o mai duci 100k km
      sigpicMy ride

Comment

Originally posted by memphis_Taz View Post
        Am fost ieri adica pe data de 9.05.2008 la revizie cu loganu meu... nu va imaginati ca am multi km am doar 11900 si ceva... i-am facut 100 km de la revizie... nu asta e scopul... am mai vb cu mecanicul de pe acolo si mi-a spus ca un motor de logan (benzinar) trebuie sa duca undeva la 500.000 km fara segmentare, asta in cazul in care primeste combustibil si uleiuri bune...
        si ce legatura are asta cu masina mea???
        CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Cam asa arata acum masina mea
          ce ziceti sa o las asa??? Ca mie cam imi place mai ales din fata
          Attached Files

Comment

Dar ce a patzit ?
            Logan 1.6MP

Comment

A devenit mai sport
              vino duminca la intalnire si sa vezi
              din pacate nu am poze pe pc momentan ca sa pot sa o arat cum e acum masina

Comment

Multumesc pentru ca mi-ai arat mai demult cum se aude toba ta sport( in agronomie),spune-mi mie te rog daca ai avut probleme mai grave cu masina pana la km de acum?

Comment

Tija bieleta stg-dr, un furtun la stergator un rulment pe stg sau dr spate nu mai tin mine exact partea o janta indreptata ca am luat odata un crater si cheia schimbata ca nu ii mai mergea cipu
                  in rest talpa si nu are nimic
                  nu ai pt ce daca vrei poti sa vii in cta sa o vezi acum cum arata
                  azi am fost la borla sa imi fac si eu programare si spre uimirea mea domnu inginer de acolo nu vrea sa imi schimbe doar teava si sa imi monteze toba mea ci doar cu toba de la borla deci se pare ca voi renunta la evacuare borla
                  daca puteti sa ma ajutati cu un sfat cei din cta pe unde as mai putea sa imi fac evacuarea v-as fi recunsoscator

Comment

Din pacate pe data de 4.10.2008 masina a suferit un accident grav si in functie de constatare voi decide daca o voi mai repara masina sau nu
                    poze cred ca maine cand voi primi si eu de la cei care au facut poze la masina

Comment

Nasoale vesti ne dai
                      Tu esti bine ?
                      sigpic

Comment

Bine ca ai scapat tu,masina las ca o repari pe casco

Comment

Din pacate dosarul pentru casco inca nu am apucat sa il termin deci masina nu va fi reparata pe casco
                          revin si cu cateva poze
                          spre fericirea mea airbagull a sarit si nu m-am ales decat cu mici zgarieturi de la el
                          Attached Files

Comment

Sir nenea cam ce viteza aveai?
                            oricum la cum arata masina si tu nu ai nici pe naiba insemna ca masina sa comportat bine din punct de vedere al impactului

sigpic

Comment

Sincer sa fiu nu stiu ce viteza oricum presupun ca peste 100

Comment

Dao naibi de masina bine ca ai scapat
                                drive with speed than you die fast

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google