If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare
ce sa zic despre el:
am vreo 128000 km cu el
este modelul 1.6 8v din dec 2004
varianta full
ce i-am mai adaugat eu
toba sport
folie
ceasuri plasma
folie
si muzica pt moment
frumos...ar merge foliata si pe fata...;)...plasma de unde ai luat-o cat ai dat pe ea....si intrebare pt toti..nu afecteaza garantia daca montez plasma...? noroc..sa ai grija de ea...
inel 2 rulz(sau ma insel, ....dar nu cred parca este la iv parcata masina oricum spalata este la aia langa rusi... ).....poate te prezinti pe la intalnire sa te cunoastem..... ......ca nu strica niste idei de tuning.....numai bine...
frumos...ar merge foliata si pe fata...;)...plasma de unde ai luat-o cat ai dat pe ea....si intrebare pt toti..nu afecteaza garantia daca montez plasma...? noroc..sa ai grija de ea...
plasma e luata de pe www.fritz*******.ro parca vreo 250 ron
o sa vina si folia pe fata + multe altele dar momentan trebuie sa ma angajez in cta
andrei@ masina a avut proiectoare dar din cauza drumurilor sau spart si nu am stat sa mai cumpar altele
acum as avea o mica rugaminte la voi
cine stie de unde pot sa iau niste discuri de frana sport ca cele de pe masina sunt varza rau de tot
rdd30 mai exact la iv41
Bun venit pe forum!As dori ceva detalii in legatura cu toba sport,de care este,pret,daca este galagioasa si daca se simte ceva la demaraj sau daca s-a modificat consumul.Multumesc...
desi intrebarea nu imi este adresata,o sa iti raspund la 2 intrebari,referitor la demaraj,nu ai cum sa obtii putere in plus,poate eventual in minus,ceva putere o sa obtii daca schimbi galeria toata cu ceva de dimensiuni mai mari.Consumul nu are de ce sa se schimbe,doar ca o sa iti placa sunetul si o sa o tii in ture
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment