Is 13 hal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa o stapanesti sanatos fara incidente..la multi KM inainte si spor la tunarit...
    mistocutz 16-valve-le...este varianta full nu? vad ca ai AC
    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

merci de urari. loganul e varianta laureate fara jante, mp3 si bord crem (culoare care se gaseste doar pe prestige) dar mie nu imi place cu crem, in schimb are airbaguri laterale si restul dotarilor pt varianta sus mentionata. sa auzim de bine
      Last edited by horror; 30 August 2009, 01:03.

Comment

frumos dom'le faceliftu' asta! sa ai grija de ea pentru ca si ea o sa aiba grija de tine! imi place stickerul din spate, pot gasi si eu asa ceva? daca da, unde? salutari!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos,multi km fara probleme ! multumit de motor ?

Comment

foarte multumit nicky, iar stickerul ala de pe spate se gaseste la intalnirile logan club frankcadillac

Comment

Arata bine,sa te bucuri de ea.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Faina masinuta , o intrebare: becurile rosii de pe fiecare usa le-ai pus tu sau asa a venit masina ?
                Skypeeâ„¢

Comment

nu sunt becuri, sunt niste ochi de pisica cu banda dublu adeziva, la 1,5 lei bucata luati din bazar din iasi

Comment

Cu exceptia acelor abtibilduri ce nu prea au ce cauta acolo si alegerea neinspirata a peisajului, gasesc ca ai o masinuta draguta si-ti doresc sa ai, o cat mai buna inspiratie la tuning. Ai din ce scoate, o masina de invidiat!

Sa te bucuri de ea si mult noroc!

sigpic

Comment

chederu la usa din spate tu l-ai pus sau asa a venit masina ?ph1 parca nu are

Comment

frumos interiorul...dar si restu masinii , pastreaz`o cat mai simplu..nu o incarca cu chestii inutile.
                        succes

Comment

frumos exemplar ai aici.............ai like it!!!

Noroc!
                          Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                          -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                          Silent Coat.

Comment

incep sa apara tot mai mute facelift-uri printre noi! nu poate decat sa ma bucure acest lucru! frumoasa masina! kilometri multi, accidente deloc!
                            MiNnRuZ

Comment

chederul de la usi l-am pus eu(la fiecare usa este pus) si de incarcat nu o mai incarc cu nimic altceva. o sa primeasca in viitorul apropiat un set de anvelope de iarna, jante pe care o sa i le montez in primavara daca le cumpar iarna asta, boxe (jbl, magnat sau infinity ) si un cd player mai performant cred ca o sa fie un alpine

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google