Originally posted by DjCool
My ride
Collapse
X
-
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
-
Originally posted by morariu_alexSa o stapanesti sanatos! Am si eu unul exact ca al tau, doar ca e kiss fm. Observ ca ai oglinzi de MCV. Doar pe prestige vine?
Da doar pe varianta prestige in oglinzile!dar sa sti ca nu sunt mare sfaraiala cu ele, ca ele sunt doar inaltate nu latite, deci nu vezi mai mult decat in celelalte decat in sus!S-au gandit poate ca vrei sa vezi fata tiristului care e in spatele tau!!1.5 DC 85 CP
Comment
-
Salut frumoasa masinuta si frumoasa culoare ... am o intrebare daca se poate??? cotiera dintre scaune de unde ai luat-o si cat te costat??? unde ai montat-o? Multam si sa o stapanesti sanatos.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Cotiera nu vine standard pe Prestige. E optionala la toate versiunile, numai ca exista doua modele de cotiera, Prestige si simpla, dierenta dintre ele nu o stiu, poate tine de armatura ca la exterior par a fi la fel.
Comment
-
diferenta cred ca esre la locasul de acces la butoanele geamuri spate, si materialul asta pt prestige.... nu cunosc ... dar dau si eu cu parea... nu am dar vreau sa montez una... am vazut prin supermarket-uri cate ceva .. numai raciuri.
Comment
-
Oglinzile sunt incalzite pe toate versiunile peste Laureate inclusiv.
Comment
Comment