ce ziceti de asta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sooky
    misto culoarea..jantele nu prea imi plec..dar in rest e Ok
    Simpatica masina, dar parca culoare nu-i sta bine deloc.....dar deh, fiecare cu gusturile lui
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

e ceva nou o culoare rara

Comment

kitch..........pacat de masina, dar stiti cum e, gusturile nu se discuta !!
        http://i61.photobucket.com/albums/h61/gboygabi/weed.jpg

Comment

Inafara de stopuri, faruri si jenti e cam kitch ...si culoarea? Roz?!?!de fata sau de gay BarbyRide!

Comment

in romania inca nu s-a inteles ideea de tuning...masina nu mai arata ca atunci cand a iesit din fabrica... a fost "tunata" pe romaneste...ca e frumos ce a facut sau e urat asta e partea a2-a....dar nu se poate numi kitch.....iar culoarea ori e din cauza soarelui ori e perlata... ;)...si da aici adevarat...merge la fete....dar iar e parea a-2-a...noroc...
            0.9 tce SL plus

Comment

body kit-ul e frumos dar culoarea nu stiu ce a facut da a dato in bara cu ea daca a vrut sa o faca roz ia iesit ceva cam kitchos
              sigpic

Comment

sunt urate jantele...masina e kt de kt dragutza

Comment

si eu sunt de aceeasi parere cu avionulnegru ....ca da bine pe roz sau nu, ca da bine cu jantele astea sau nu ...tot e nasoala ca are luneta si lateralele spate ionizate si pe laterale fata folie neagra

Comment

cunosc masina este din baicoi,am mai vz trecand si prin paulesti si am auzit ca ar fi a unui politist,masina la inceput avea culoarea rosie

Comment

e faina imi place fata la masina ,jantele si pragurile spatele nu prea sorry
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Eu zic ca omul a vrut sa faca ceva dar cu investitie minima si va zic si de ce: jante de Metro, prelungire spate si praguri de bazar, fata nu stiu dar presupun ca tot de bazar, cat despre folie si geamuri ionizate... Farurile si stopurile sunt ok, probabil ca nu aflase (sau inca nu aparusera) stopurile acealea ieftine care le gasesti si in Metro pe becuri. Oricum ceva a investit in ea. Daca masina este sau a fost facuta pentru o fata merge dar daca e de baiat... Am mai vazut un Logan roz complet in Constanta la Universitate dar inca nu am reusit sa aflu al cui e.

Comment

mai golanul arata bine...adica mie unul imi place.....dar la stricat cu folia pe fata, ori le ioniza pe toate ori punea folie...
                          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Un om care vede viata in roz!
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

frumoasa,iesita din anonimat
                              sigpic

Comment

Imi plac farurile, stopurile si ca e Logan! In rest...um mic plus pentru culoare ca nah, nui din gama Dacia!
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google