Originally posted by Sooky
ce ziceti de asta?
Collapse
X
-
kitch..........pacat de masina, dar stiti cum e, gusturile nu se discuta !!
Comment
-
in romania inca nu s-a inteles ideea de tuning...masina nu mai arata ca atunci cand a iesit din fabrica... a fost "tunata" pe romaneste...ca e frumos ce a facut sau e urat asta e partea a2-a....dar nu se poate numi kitch.....iar culoarea ori e din cauza soarelui ori e perlata... ;)...si da aici adevarat...merge la fete....dar iar e parea a-2-a...noroc...0.9 tce SL plus
Comment
-
e faina imi place fata la masina ,jantele si pragurile spatele nu prea sorryym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Eu zic ca omul a vrut sa faca ceva dar cu investitie minima si va zic si de ce: jante de Metro, prelungire spate si praguri de bazar, fata nu stiu dar presupun ca tot de bazar, cat despre folie si geamuri ionizate... Farurile si stopurile sunt ok, probabil ca nu aflase (sau inca nu aparusera) stopurile acealea ieftine care le gasesti si in Metro pe becuri. Oricum ceva a investit in ea. Daca masina este sau a fost facuta pentru o fata merge dar daca e de baiat... Am mai vazut un Logan roz complet in Constanta la Universitate dar inca nu am reusit sa aflu al cui e.
Comment
-
Imi plac farurile, stopurile si ca e Logan! In rest...um mic plus pentru culoare ca nah, nui din gama Dacia!
Comment
Comment