Ma dor ochii de atata roz. E o culoare cam de fete, oare pe interior are trusa de farduri ? Mie imi place cum arata, dar culoarea ma da pe spate.
ce ziceti de asta?
Collapse
X
-
Masina asta nu aduce mai nimic revolutionar din punctul meu de vedere,doar vopseaua este diferita
Comment
-
stiu masina asta....am vazut-o de cateva ori......acu are alt paint job adica are si ceva negru....si o poza cum arata inainte(la inceput) scz calitatea pozelorLast edited by Mishu; 8 February 2010, 16:53.
Comment
-
e belea! dar ce faci cu pragurile si prelungitoarele de la bare...nu stiu cum se numesc, iarna, cum treci prin nameti sau vara cand ai sa te duci pe un drum cu multe denivelari si apropo...cu folia din fata cum te descurci?? in rest, e beton masina tunata! ca de exemplu am fost la Cabana Bolboci iar drumul e off road, mai ai putin si dai cu cpul de plafoniera....oare tu cum ai sa te descurci in astfel de situatii??lipsa text
Comment
-
hmm si daca omu s'ar supara ca i'ati facut oarecum publica masina aici,si daca vrei sa vezi masina sli_waz mergi pe vasile lupu si e parcata undeva pe dreapta,de cele mai multe ori cand am fost in zona am vazut masina parcata pe o bordura in dreapta.
Comment
Comment