ce ziceti de asta?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma dor ochii de atata roz. E o culoare cam de fete, oare pe interior are trusa de farduri ? Mie imi place cum arata, dar culoarea ma da pe spate.

Comment

intradevar o aparitie inedita...sigur intorci capul dupa ea.

Comment

nu e cine stie ce faruri lampi si jante si culoare mie unul imi place in rest made in bazar...nua re mai nimic interesant
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Masina asta nu aduce mai nimic revolutionar din punctul meu de vedere,doar vopseaua este diferita
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

nu are nici un body kit sunt doar prelungiri.................dragut pt o dama
            sigpic

Comment

stiu masina asta....am vazut-o de cateva ori......acu are alt paint job adica are si ceva negru....si o poza cum arata inainte(la inceput) scz calitatea pozelor
              Attached Files
              Last edited by Mishu; 8 February 2010, 16:53.

Comment

e belea! dar ce faci cu pragurile si prelungitoarele de la bare...nu stiu cum se numesc, iarna, cum treci prin nameti sau vara cand ai sa te duci pe un drum cu multe denivelari si apropo...cu folia din fata cum te descurci?? in rest, e beton masina tunata! ca de exemplu am fost la Cabana Bolboci iar drumul e off road, mai ai putin si dai cu cpul de plafoniera....oare tu cum ai sa te descurci in astfel de situatii??
                lipsa text

Comment

Tipu`e gabor .. lucreaza la politia judeteaza .. dupa ce a lucrat in Baicoi .. dara are cineva idee unde si-a vopsit masina sau numarul lui eventual sa-mi dea si mie un om .. ca ceva de genul am de gand sa fac si eu ..

Comment

e super masina dar ce te faci in trafic cu politistii? geamurile din fata si para-solarul...oricum multi km.la bord si la multe fetitze cu fustitza roz in ea!
                    lipsa text

Comment

Cum am mai zis .. omul lucreaza la politia judeteana .. ce problema sa aiba cu politia ? .. si oricum si eu am geamurile fata negre cu folie de transparenta 50% si nu am avut nici o problema ..

Comment

Da, e super....de tuning mioritic.

Comment

frumos daca tot ati facut topicul asa cu presupusu zicetii si omului care il cunoateti sa se alature in club si sa isi prezinte el masina nu am vazut-o pe asta pe strada bafta
                          vopsitorie preturi bune

Comment

hmm si daca omu s'ar supara ca i'ati facut oarecum publica masina aici,si daca vrei sa vezi masina sli_waz mergi pe vasile lupu si e parcata undeva pe dreapta,de cele mai multe ori cand am fost in zona am vazut masina parcata pe o bordura in dreapta.

Comment

Sall sunt super fetele de usi dar parerea mea ca s-ar potrivi mai frumos o culoare mai inchisa cat despre bord si consola imi permit sa le atasez pe ale mele nu ca n-ar fi faine cele din imagine dar sa ma dau si eu putin falos
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google