Ag 18 cia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si jantele sunt frumoase, dar mai bine ar da pe ele niste 195/60/15. Este doar o parere.Eu asa mi-am pus si am fost multumit de stabilitate etc .
    real power..... diesel power by

Comment

DCI cu sofer cu talpa de benzinar ... respect

Comment

@florin_dnf. multumesc pentru sedinta foto.

@cosmindan. multumesc pentru apreciere, referitor la anvelope, dupa ce le uzez pe cele actuale, trec la dimensiunile precizate de tine.

@cos_min_i. adevarat graiesti...respect si tie "mare om mare caracter"
        sigpic

Comment

Imi place tare mult masinuta. Daca nu ma insel Eibach Sportline coboara cat H&R cel putin asa mi se pare din poze.
          Sanatate si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

am si eu o nedumerire. poate poti sa ma ajuti. voiam si eu eibach sport line (am inteles ca tu le-ai luat de pe alta masina) si i-am contactat pe cei de la racing nick care mi-au zis ca nu se fabrica eibach sport line pt logan. care e adevarul ? ale tale erau pt alta marca si le-ai adaptat? daca da spune-mi si mie care ar merge adaptate pe logan. multumesc !

Comment

Fratilor! eu pur si simplu le-am cumparat de la un prieten care a vandut masina, omu asa mi-a spus ca sunt eibach sportline si nu le-a luat de la racing nick, scria altceva pe factura. (prokit sunt negre iar cele rosii sunt sportline vezi lincul de mai sus)

Cand ma intalnesc cu respectivul, o sa-i cer mai multe detalii.
              sigpic

Comment

simpla si frumoasa. respect cia

Comment

scuze daca ai inteles altceva. eu nu te contrazic dar pur si simplu voiam si eu si eram confuz. nu mai stiu daca pot sa gasesc sau racing nick aveau dreptate. voiam doar sa ma lamuresc, nu sa intru in polemici.

Comment

• eu i-am montat arcurile...si erau pentru logan nu pentru alta masina...si da ele coboara cat h&r...se aseaza pe masina exact ca h&r
                    low....&.....slow

Comment

• Multumesc Alexutzu pentru raspuns si montajul arcurilor.
                      sigpic

Comment

• salut vecine,felicitari pentru masina
                        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...ci-t46928.html

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google