B 46 ynp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic ca arata destul de bine si asa,locul ramas intre aripa si anvelopa e decent.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• )))))) YNP-ule ce ti am zis eu tie pe mes ti o confirma inca 4-5-6 persoane!! si eu ca FOF 4-5 luni iti dau si o dai jos garantat -suspensie dasta tiganita ))) gandeste te mai bine !!! o sa rupi masina )
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
      Simply Stance

Comment

• mai taie din ele da-le dreaquluiiii , daca tai , adio confort , eu am de la Paste incoace arcuri sport tiganite , e senzatie
        sigpic

Comment

• Ba, sa nu te apuci sa tai din arcuri, ca te ia mama lui proces....
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Ai pus arcurile H&R pe amortizoare stock?
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• retro,asa a facut,a gresit?
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• Intrebam doar...nu voiam sa imi dau cu parerea daca e bine sau rau pt ca nu stiu.

Comment

• pai si pentru ce intrebai ? intrebai doar asa ca sa intrebi sau cu un scop ?

Comment

• I-am explicat lui Matheo cu ce scop am intrebat. Vreau doar sa ma documentez putin cu privire la arcurile sport...pt ca niste dorei de la un service mi-au spus ca nu "merg" cu amortizoare stock...

Comment

• Fof,lasa ca l-am lamurit eu
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• pai in principiu nu "merg" , arcurile sport se monteaza cu amortizoare sport.
                        ca le facem noi sport (taiate , scurtate , intarite) si le punem pe riscul si rinichii nostri , e partea doua. deci da , au dreptate doreii

Comment

• Poze noi cu masina spalata, curata.
                          Attached Files

Comment

• ai spalat-o dupa sina in stanga? te-am vazut intr-o zi dar erai cu tatal tau si n-am mai venit ca erai si suparat de parcare. voiai s-o lasi tranversal pe trotuar si pana a urma cand m-am intors gasisei loc la bordura.
                            am vazut ca n-ai mai dat jantele. de ce voiai sa le vinzi?

Comment

• Da.. acolo o spal mereu. Da...la mine e problema cu parcarea mereu... trebuie sa ma saluti.claxonezi, injuri ceva. Jantele sunt de vanzare 10 milioane. Le vand ca vreau sa imi iau niste keskin-uri pe 16.

Comment

• eram cu pejosul tot din cauza de parcare. la mine e si mai rau la blocul 12. numai munti de zapada.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google