B 46 ynp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce evacuare marfa. Ai trecut acum pe la gorjului si am auzit masina , e bestiala . Ai doar finala sport ?

Comment

• intretinuta...stiu ca am anu trecut pe la gorjului daca nu ma insel si am vazut-o...arata bestie ;)

Comment

• Stiu ca e bestie , eram azi pe la piata si aud o evacuare frumoasa , ma intorc sa ma uit si vad un logan rosu . Am zis mooama ce tare , cine o fi asta , si ma uit la numar si vad b 46 ynp , hoopa il stiu ! are thread pe loganclub ))

Comment

• Bine ca nu ai mai dezmembrat-o Bafta in continuare

Comment

• 52 de mii ? cati ani are masina ?

Comment

• Chiar era pacat sa o dezmembrezi

Comment

• Masina e din 2006.

Comment

• E foarte frumoasa , sa ai grija de ea.
                  Paste Fericit !!
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Multumesc, paste fericit

Comment

• foarte frumoasa. ar merge sa scapi de emblema de pe fata.
                      pe unde o tii, ca n-am mai vazut-o de ceva vreme ?!

Comment

• La anisorii ei are putintei km .... multi km inainte si fara alte incidente . Paste Fericit !!!!

Comment

• mi am luat loc de la adp sa nu o mai tin in bulevard, vecine. as vrea sa mai imi iau o bara de mcv sa o fac draguta
                          are putini km, nu consuma ulei sa alte chestii in exces, masina care tine cu casa. multumesc la fel, paste fericit !

Comment

• unde ai luat ? ai fost la ei si ti-au dat asa, fara pile ? cum ai procedat ?
                            tu nu stai in blocul de pe moinesti ? acum nu mai vezi masina de la geam ?

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                              unde ai luat ? ai fost la ei si ti-au dat asa, fara pile ? cum ai procedat ?
                              tu nu stai in blocul de pe moinesti ? acum nu mai vezi masina de la geam ?
                              Ba o vad Pana am luat locul daca nu ma duceam cu tata care cunoaste pe la primarie nu rezolvam nimic...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google