B 46 ynp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in niciun caz. o sa ii cumpar un silencer. si la drum lung...liniste)

Comment

1. nu ai cum sa-i cumperi
      2. tre sa gasesti un meserias sa iti confectioneze
      3. nu va fi niciodata liniste ;) eu m-am dat cu masina cu cineva cu silencer- ptr el era diferenta mare ptr mine..tot era asurzitor !

Bata
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Silencer se gaseste si separat!
        Iti dau un pm cu un link unde poti sa gasesti.
        Last edited by anonimboy; 29 December 2009, 12:15.

Comment

1. Jokere, am vazut pe 4T la niste baieti din timis cica silencer pt toba sport universal...nu stiu ce sa fac e 18 euro.
          2. anonimboy, mai dami odata linkul.

Comment

asa o fi...greseala mea dar ideea e ca daca nu e silencer exact pe gaura tipsului..ai dat banii degeaba pe ea ! spor la cautat Cand aveam eu toba fara silencer chiar nu se gasea asa ceva...
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

http://piese-auto.anunturi-auto.4 tuning.ro/anunturi-auto/piese-auto/silencer-pt-tobele-sport-7906477.html

uite aici, numai sa scri ******* legat.

Comment

E can naspa (zic eu) daca nu ai silancerul original al tobei!!!
                Cosmine, sa sti, ca este diferenta cu/fara silancer! La mine unul este!
                Acuma, sa nu aibe nimeni impresia ca daca e silancer, e soundul de fabrica al masinii!
                Bafta man!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Normal ca e diferenta intre o toba cu silecer si una fara. teoretic daca nu vrei sa faca galagie nu iti pui toba sport.

Comment

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2010!

Comment

Am o nuca de schimbator din piele ecologica rosu cu negru, as vrea sa o pun pe asta...era sa raman cu levieru` in mana de la schimbator....cum scot nuca veche?:|:|:|

Comment

rotesti stanga-dreapta ...si in acelasi timp o tragi in sus..iese ceva mai greu...

Comment

crede-ma... am pus cheaia franceza... si.... NIMIC:|sa o tai cu bomfaierul?

Comment

pui un patent sub nuca veche(sub bucata aceea de plastic, mai precis) şi loveşti uşor cu ciocanul în patent, ai să vezi că o să iasă.

Comment

cu tot cu levier?....nu cred ca e o idee buna deloc:|

Comment

eu am tras de ea si in acelasi timp am rasucit stanga-dreapta, pana am ramas cu maciulia aia de cauciuc in mana. suportul de plastic l'am scos cu un "mox", tot prin rasucire.
                                spor la treaba!
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google