B 46 ynp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina...bafta la tuning si drumuri cat mai bune

Comment

• misto jantele16 sau 17?p.s. vopseste etrierii,tamburii,pleoapele,arcuri...in rest e misto bafta!!
      AdY_JmL_2015

Comment

• foarte misto jantele...banuiesc ca-s fostele jante alu skandal

Comment

• Multumesc frumos baieti
          @icstrem_no1 : sunt pe 17, mai exact 215/45/ZR17.

Poze noi, enjoy
          Attached Files

Comment

• jantele lu scandal???si eu am vrut sa le cumpar...dar erau prea multe dezevantaje la dimensiune,cunsum...etc etc.oricum arata superb!
            AdY_JmL_2015

Comment

• ynp-ule , cine e cu loganul galben ?

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                jantele lu scandal???si eu am vrut sa le cumpar...dar erau prea multe dezevantaje la dimensiune,cunsum...etc etc.oricum arata superb!
                Pai hai sa punem de 13 nu? Ca ne avantajeaza la dimensiune consum, invartit de volan, bani anvelopa, echilibrat si mai pot continua.
                Trebuie sa fii teava frate, ori le iau ori ma dau in barci!!!!
                Da-le dreacu ca-s niste roti, vorbim de ele si noi ne uitam cat costa un led pana la urma si spunem ca-i scump.
                Daca le-ai fi vrut le-ai fi cumparat!

YNP-ule, bravos, arata fain, in schimb te dezavantajeaza pozele cu loganul galben . Tre s-o lasi !
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• fofo, nu stiu cine e...dar era lasat blana. avea gume 215/40/17, discuri pe spate.....
                  Eu4yas, o sa o las....momentan numai am bani.
                  Attached Files

Comment

• am vazut si eu loganul ala galben pe panduri acum o saptamana! e un baiat tinerel, 1.5 dci daca nu ma insel!

Comment

• da, exact.

Comment

• deci Ynp-ule , mi-a placut cum se aude muzica, dar trebuie neaparat sa o antifonezi, cu orice ca tremura saraca ! ! ! Jantele se potrivesc, jante de masina rosie se stie !!! Arcuri cand ai fonduri, si daca tot ai fonduri sa vopsesti si tamburi si etrierii !!! Cat despre ala galben din avion arata bine , dar de aproape e dezastru, jante julite, strambe, anvelope praf din ce vad in poze, si pozitia la etrierul spate, doamne nu am mai vazut asa ceva, mai bine lasa tambur !!! Respect si toate cele bune !!!!
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• MVP- am vopsea in casa, dar am o lene in mine, iar la capitolul antifonat....trebuie sa ma apuc de treaba neaparat

Comment

• Am vopsit taburii
                            Attached Files

Comment

• Cea mai buna culoare pentru tamburi, NEGRU

Ai curatat bine rugina? Cu feruginol ies bine rau ;)
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• am frecat vreo ora cu smirgher si peria de sarma, grund, si vopsea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google