Dacia Logan Laureate Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan Laureate Facelift

Salut! Am facut si eu la fel cum au facut multi altii pe acest forum : am postat citeva imagini cu masina mea, de care sunt mindru!
    Masina este un Logan Laureate, Gri Platine, 1,6 16v, cu ABS+AFU si restul de dotari pe care le stiti. Am cumparat-o pe 1 noiembrie 2008. Pina acum am 13200 de km! Sunt foarte multumit de ea!
    Attached Files

Intradevar frumosa masina...si f bun motoru ca alegere.

Inca nimic modificat,sau vreai sa o pastrezi cat mai "clean"???

Mult noroc,si cati mai multi KM fara probleme
    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
    Silent Coat.

Comment

Am montat huse, ornamente din inox clapete exterioare, plafoniera cu 3 lumini, ornament esapament din inox. In mare parte, as vrea sa fie ca din fabrica. Nu prea sunt adeptul tuning-ului.

Comment

aaaaaaaa............poi nu prea se vad in poze ceea ce ai pus tu acolo:P,trebuia exemplificat.

P.S:e frumoasa si asa masina;)
        Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
        -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
        Silent Coat.

Comment

Frumoasa masina sa ai noroc de ea care a fost pretul de achizitie???

Comment

Originally posted by Daniel68 View Post
            Salut! Am facut si eu la fel cum au facut multi altii pe acest forum : am postat citeva imagini cu masina mea, de care sunt mindru!
            Masina este un Logan Laureate, Gri Platine, 1,6 16v, cu ABS+AFU si restul de dotari pe care le stiti. Am cumparat-o pe 1 noiembrie 2008. Pina acum am 13200 de km! Sunt foarte multumit de ea!
            Salut. Intreadevar frumoasa masina si da, buna versiunea de motor. Zimi si mie de unde ai ornamentele acelea de la proiectoare? Mc
            House is in the house

Comment

Masina m-a costat 9000 de euro iar ornamentele de la proiectoare le-am primit de la un bun prieten. Sunt de la Samsung
              Last edited by Daniel68; 9 September 2009, 19:25.

Comment

Frumoasa masinuta...cati km ai facut cu ea?
                Cum ti se pare 16V turcesc?

Comment

La fel ca si cel spaniol. E un motor bun indiferent de origine.

La fel de bun ca si cel spaniol. 13200 de km.
                  Last edited by Daniel68; 9 September 2009, 20:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Frumoasa masinuta sa ai grija de ea...imi place super mult culoarea asta
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

salut ! extraordinara masina , eu tot asa am . sa o stapanesti sanatos fara incidente da zi-mi te rog de unde fac si eu rost de niste ornamente inox ( sau cromate) pt clapete deschidere usi interior, pt cele 4 duze de aerisire din bord si cum ai tu pt proiectoare?

Comment

care stiti unde pot gasi si eu prelungiri spoiler pt. ph2?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google