Am Si Eu Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici la mine nu este lipit ,iar de Stropitori eu mi-am pus Filtru de Benzina )

Comment

Originally posted by Hemstockk View Post
      Am observat ca atunci cand am putina benzina in rez mai precis cand mai o linie motorul e mai zgomotos si nici nu mai trage asa bine dar cum pun benzina totul e ok la voi se intampla asa ceva?
      La toti e asa, am si eu Ph2 Laureate din 2009.,aceeasi problema la cheder o am si eu,exact in acelasi loc doar ca nu e desprins asa mult.Exact aceeasi culoare o am si eu, deci imi place culoarea :d.Sa o stapanesti sanatos.
      Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Incearca sa fixezi chederul ala mai bine acolo, poate sa pui in capat de tot putina banda subtire dublu-adeziva ca sa nu se mai desprinda, presupun ca toata nebunia incepe din coltul acela!

Iar legat de aer-conditionat, priveste partea buna a lucrurilor, motorul trage mai bine fata de un 1.6 cu aer-conditionat, de-aia imi plac mie astea fara A/C.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Doamne,auzi tu,cum ma sa pui filtru de benzol pentru instalatia de spalare geamuri? :|
          Glumesti,nu?
          ON: Nu dezlipii chederul ala,lasa-l acolo,incearca sa il lipesti cu ceva.

Comment

Frumoasa masinuta.Am si eu aceiasi problema cu stropitorile de la geam.Se infunda mereu.Bafta cu loganul!

Comment

Am si filtru de benzina pe instalatia stropitorilor de parbriz si nu s-au infundat nicodata

Comment

si la mine sta la fel chedarul acela ! ... cred ca am sa il scot ...ca intra apa si mizerie ce-a ce duce la rugina
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Salut. S-o stapanesti sanatos si fara incidente!. Referitor la stropitori mie inca nu sau infundat dupa 1 an..dar chederul acela dupa 3 luni mi la desprins unu la spalatorie cu jetu. Oare are ceva daca renuntam la el?

Comment

Da ma mai gandesc sincer ma preocupa mai mult acele stropitori chiar ma enerveaza le-au desfundat baietii in iulie cand am fost la revizie si dupa 2 luni s-a infundat chiar cel de pe partea soferului cat despre culoare e frumoasa dar greu de intretinut, motorasu trage bine e si normal vresiunea preferance cantareste mai putin decat laureate si prestige pacat ca nu aveau optional 1.6 16v pe aceasta versiune.

Comment

Si mie mi s-a deplasat chederul respectiv,dar l-am lipit.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

pt cheder: este silicon special pt lipit, incearca cu ala, e mai scump dar merita...
                        sigpic42.453.149

Comment

faina, ca a mea.
                          ti-au dat proiectoare la preferance sau le-ai pus optional ?
                          s-o stapanesti sanatos !
                          Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Nu l-em pus optional mai mult pt aspect nu imi place cum arata fara. Cineva mi-a spus ca mai bine o luam fara proiestoare din cauza ca ar consuma mai mult din baterie asta ca sa ne distram un pic )
                            Last edited by Hemstockk; 23 September 2010, 19:49.

Comment

Aia sa fie problema, ca iti consuma curent mai mult doua proiectoare). Adevarul e ca Ph2 fara proiectoare arata foarte ieftin, e prea colorata bara aia fara niciun accesoriu acolo.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=egZT6QmYaVM Aici este o prezentare a loganului in Rusia daca versiunile corespund ca in Romania modelul prezentatat este ambiance ce ma frapat cel mai mult atunci cand filmul a ajuns la 3:02 este prezentata consola centrala si apare acolo butonul pt AC si cateva secunde mai inainte se vad si butoanele pentru geamuri probabil ca este echipata si cu directie asistata de ABS nu mai vorbesc ca am inteles ca producatorii sunt obligati de UE sa fie dotatre standard. Am inteles ca noi romanii suntem asa cum suntem si luati mai de fraieri dar de ce tu ca producator strain cum e Renault aplici o politica de marketing in Ro de tot rahatul unde modelul Dacia a luat nastere. De ce nu mi se ofera posibilitatea ca daca imi cumpar un preferance de ex sa imi pun Ac ca optional acum daca ne gandim un pic singura difereta notabila intre un preferance si un laureate sau o verviune mai sus este Ac si computerul de bord restu sunt ornameste decorative care nu te "incalzesc prea mult" motoarele sunt aceleasi si cam atat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google