If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am citit ca multi aveti probleme cu stropitoarele ...inainte de a adauga lichid filtrati-l printr-o carpa sau ceva fin si nu o sa mai aveti problema eu sincer nu am avut problema am ph1...grija la chestia cu filtru de benzina sa nu fie probleme ca se solicta motorasul mai mult si se poate arde...
---frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
Nu aeratoarele nu sunt satinate dar interiorul la preferance e mai interesant la decat laureate bordul in doua culori cesurile pe fond negru iar acea bara cromata chiar nu mi place in spate. Eu am ales preferante ce imi place caroseria si interiorul nu am pus accent pe dotari inutile.
spune-mi si mie te rog cu ce e mai interesant bordul de preferance decat cel de laureate? hai sa zicem ca e interesant cremul ala sau ce culoare o fi... dar in rest? de ce crezi ca o mare parte dintre colegii forumisti cauta serigrafie alba si aeratoare satinate? cumva pentru ca arata mai bine?...
si ca dotari "inutile" pentru laureate as mentiona A/C-ul care este "salvator" pe timp de vara, oglinzi reglabile si incalzite electric, volan si scaun sofer reglabile pe inaltime, etc...
nu vreau sa fiu rautacios ca nu am de ce, in fond suntem aici ca sa invatam unii de la altii, dar cred ca in cazul tau se aplica perfect proverbul cu vulpea si cu strugurii...
si eu patesc la fel se dezlipeste cauciucul ala de acolo si il pun la loc.....asta sa fie problema
benzina si multi km fara probleme.....a si sa nu uit spor la tunning dar inainte arunca un ochi pe aici ce au facut baietii ca sa stii ce vrei ....si crede-ma sunt multe lucruri interesante
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment