Am Si Eu Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Si Eu Logan

Uite si loganul meu Hmmm se pare ca am o problema cu incarcatul pozelor

lasa ca te descurci tu!
    Vezi ca formatul suportat e 1500/1125
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Salut.Bine ai venit!
      Pentru inceput ce model e,PH1 sau PH2?
      Esti multumit?
      Da-ne cateva detalii despre acest "monstru" .
      Multi km fara probleme.
      sigpic

Comment

Preferance PH2 motor 1.6 culoare bleu extrem. De cand a aparaut PH2 m-am indragostit de masina si mi-am zis ca tre sa am si eu una. Sunt multumit de masina stiam ce cumpar am fost foarte inacantat de cum a decurs vanzarea am dat comada pe 5 iunie iar e 15 iulie am contactat sa ridic masina. Ok sa postez si poza imediat ce termin de editat.
        Attached Files
        Last edited by Hemstockk; 13 September 2009, 17:23.

Comment

Revin cu niste poze mi-a fost un pic greu sa aleg o locatie adecvata pt poze dezavantajul de a sta la bloc.
          Attached Files

Comment

salut.bine ai venit!frumoasa masinuta...imi place mult culoarea...multi km fara probleme si sa ai grija de ea.

Comment

Ms o sa fac tot posibilul sa am grija de ea este iubita mea. Vroiam intial sa imi cumpar W Golf dar de mic am fost fan Dacia si am zis imi cumpar si eu una. Problema e ca mai am de invatat in materie de masini si genul care doar conduc nu ma pricep la detalii tehnice dar o sa invat cum spune proverbul "Nevoia te invata".

Comment

avem aceleasi covorase se intretin usor sfatul meu e sa nu le tii sub unghiul in care actioneaza pedalele.
                sigpic

Comment

Salut! Bine ai venit printre noi,frumoasa masina sa te bucuri de ea!

Comment

Le-am cumparat de forta majora cam am ridicat masina nu avea decat niste hartii pe mocheta si imi plac si o sa le pastrez. Ma gandesc sa imi cumpar jante ca sa scap de grija capacelor dar nu stiu acum sunt nevoit sa le cumpar si pe acestea de la Dacia?

Comment

Bv.Arata foarte bine,e intretinuta bine .Frumoasa culoare,misto interiorul.Sa ai parte de ea.
                      PS:aceleasi huse am si eu .Se cam scamoseaza,in rest sunt ok.
                      sigpic

Comment

Salut Hemstockk,
                        Nu! Jantele pot fi achizionate de la un magazin pe profil sau, unul de piese auto ;)!
                        Vezi modelele de Wolfrace ;)!
                        De cat vrei sa iti pui ?? Daca pe 15", mai bine, mai astepti si iti pui ceva pe 17" cu tot cu Anvelope ;)!
                        My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

De 17" doresc sa imi pun si intrebare ce model de anvelope?
                          Attached Files
                          Last edited by Hemstockk; 13 September 2009, 18:52.

Comment

Salut sa-l folosesti sanatos si fara incidente, la jantele de 17 merg cauciucurile 215/45/R17 mai late chiar nu e nevoie, doar mai ai nevoie si de demaraj, dar vezi ca la cele de 17 poti avea probleme cu Rarul mobil daca te opreste. Spor la tunat!

Comment

salut, bine ai venit! frumoasa tare culoarea asta! anvelope...dunlop cred ca ar fi f bune...dar au si un pret pe masura daca vrei pe 17''...
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google