Uite si loganul meu Hmmm se pare ca am o problema cu incarcatul pozelor
Am Si Eu Logan
Collapse
X
-
lasa ca te descurci tu!
Vezi ca formatul suportat e 1500/1125
-
Preferance PH2 motor 1.6 culoare bleu extrem. De cand a aparaut PH2 m-am indragostit de masina si mi-am zis ca tre sa am si eu una. Sunt multumit de masina stiam ce cumpar am fost foarte inacantat de cum a decurs vanzarea am dat comada pe 5 iunie iar e 15 iulie am contactat sa ridic masina. Ok sa postez si poza imediat ce termin de editat.Attached FilesLast edited by Hemstockk; 13 September 2009, 17:23.
Comment
-
Revin cu niste poze mi-a fost un pic greu sa aleg o locatie adecvata pt poze dezavantajul de a sta la bloc.
Comment
-
Ms o sa fac tot posibilul sa am grija de ea este iubita mea. Vroiam intial sa imi cumpar W Golf dar de mic am fost fan Dacia si am zis imi cumpar si eu una. Problema e ca mai am de invatat in materie de masini si genul care doar conduc nu ma pricep la detalii tehnice dar o sa invat cum spune proverbul "Nevoia te invata".
Comment
-
Le-am cumparat de forta majora cam am ridicat masina nu avea decat niste hartii pe mocheta si imi plac si o sa le pastrez. Ma gandesc sa imi cumpar jante ca sa scap de grija capacelor dar nu stiu acum sunt nevoit sa le cumpar si pe acestea de la Dacia?
Comment
-
Salut Hemstockk,
Nu! Jantele pot fi achizionate de la un magazin pe profil sau, unul de piese auto ;)!
Vezi modelele de Wolfrace ;)!
De cat vrei sa iti pui ?? Daca pe 15", mai bine, mai astepti si iti pui ceva pe 17" cu tot cu Anvelope ;)!
Comment
-
De 17" doresc sa imi pun si intrebare ce model de anvelope?Last edited by Hemstockk; 13 September 2009, 18:52.
Comment
-
Salut sa-l folosesti sanatos si fara incidente, la jantele de 17 merg cauciucurile 215/45/R17 mai late chiar nu e nevoie, doar mai ai nevoie si de demaraj, dar vezi ca la cele de 17 poti avea probleme cu Rarul mobil daca te opreste. Spor la tunat!
Comment
Comment