My car TM-69-EGO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

masina ta a aparut mai demult pe forum.....http://www.loganclub.ro/forum/dacia_...puri-t319.html

scuze nu era a ta dar seamana
    Last edited by andrei; 2 December 2007, 20:27.

Comment

aham.............
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

bine ca nu ai exagerat cu tuningul,arata misto si se potrivesc stopurile astea transparente.in brasov in metro e 300 ron setul de stopuri ca ale tale.
        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

faina masinuta, stopuri ca ale tale la METRO tm 392 ron perechea.

Comment

Thanks guys again!

Comment

Niste poze cu vedere de sus....
              Attached Files

Comment

misto masina....si frumoase planuri de viitor...dak imi permiti o mica sugestie folie pe geamuri

Comment

E frumusica, sa te tina!
                  Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Frmusica masina ta...dar totusi cred ca ar fi fost mai frumos tatuajul. de pe capota negru tot fara verde...parerea mea...in rest e frumusica....spor la km

Comment

vorba lui LYN..cu tatuajul nu ai nimerit-o..si nici cu antena imitaie GPS.....nu prea merge pe logan....in rest....masina e super....iar triplele ...urmeaza si la mine...doar ca fumurii...sa vina in contrast... sa ai noroc....
                      0.9 tce SL plus

Comment

daca lui ii place asa ii cea mai frumoasa masina pentru el,la fel facem si noi cu ciorile noastre, a noastra cioara ii cea mai frumoasa
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by iooon_cug
                          vorba lui LYN..cu tatuajul nu ai nimerit-o..si nici cu antena imitaie GPS.....nu prea merge pe logan....in rest....masina e super....iar triplele ...urmeaza si la mine...doar ca fumurii...sa vina in contrast... sa ai noroc....
                          da sa sti ca fara verde ar arata altfel.cauta sa menti 2 culori doar.
                          eu regret ca am pus pleoape de piata si la fel sunt antenele alea coada de rechin.

Comment

Multumesc ptr aprecieri dar si ptr critici ....vb romanului"nimic nu e batut in cuie":p

Comment

doar lipit,ca daca ar fi batut in cuie......
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Corect asa e!!!:p

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google