NU ne certam nenea felix..Totul este sub control ! Bafta Road..O sa semnez adeziunea ca loganurile forumistilor nostri sa fie scoase de pe acel site !
My car TM-69-EGO
Collapse
X
-
PAi nusth sigur daca ala e loganu meu a fost destept mi-a acoperit numerele sa nu mi-o recunosc ca-l si dadeam in judecata ptr drept la imagine
Dealtfel vad ca ale Sibianului nu le-a acoperit,poate vrea doar cu el sa se judeceAm scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Azi > zona iosefin > vazut road >salutat road> vazut salut
Super tari pozele!!! Sta bine masina...........Am si zis de cand am zarit-o in coloana ala ii ego!!!! Super super.............Bafta in continuare.........Poate ne vedem odata si live!!
Comment
-
Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.********.Ro si pe email in data de 28 noiembrie 2008. Numele castigatorilor se vor anunta in data de 28 noiembrie si vor fi disponibile pe siteul www.********.Ro, pana la data de 28 decembrie 2008.
In cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului (lipsa participantilor, invalidare ca urmare a necontactarii castigatorilor si rezervelor), nu se pot acorda toate sau o parte din premii, acestea vor ramane in proprietatea organizatorului.
Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.********.Ro .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Uitasem sa va pun poze cu ochii de Inger !Last edited by ROAD EMPIRE; 26 December 2008, 08:25.Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
Comment