sa le invarti cu placere
Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO
Collapse
X
-
urmeaza:
Rezolvat urme de rugina sub chederul usii spate (chederul de la geam) dar inca nu stiu o solutie buna.Unii spun curatat rugina si vaselina , iar eu zic curatat rugina si vopsit dupa care vaselina.
Dat jos dungile de pe capote si plafon deoarece au inceput sa apara probleme cu colantul.real power..... diesel power by
Comment
-
Ieri au fost eliminate dungile de pe capote si plafon.Am ramas doar cu dungile de usi.
Ma pot considera norocos deoarece nu am avut prea mult lipici de inlaturat, dar totul a mers relativ repede deoarece am avut solutia perfecta pentru eliminarea lipiciului care este destul de bine lipit de vopsea.
Urmeaza sa rezolv punctele de rugina cu ceva grund si vopsea......sper sa tina.real power..... diesel power by
Comment
-
Arata mult mai bine fara dungile alea si parerea mea ar fii sa le dai si cele de pe usi jos, iar cu rugina de sub chedere curata bine, grunduieste si daca vrei sa mai si vopsesti e alegerea ta si da un strat subtiea de vaselina dar nu prea mult ca ataca chederul sau daca ai vaselina siliconica e si mai buna. Eu in fiecare an dau cu vaselina si in zonele respective este ca nou. Bafta!
Comment
-
Multam Jelly pentru sfatul legat de vaselina siliconica.
Sambata ma apuc sa trag de toate chederele si sa curat praful si rugina, dupa care sa ma apuc de retusuri.
Urmeaza sa dau jos si dungile laterale dar le mai las nitel....real power..... diesel power by
Comment
-
Ieri au fost retusate urmele de rugina de sub chederele de la usa.
A ma fost adaugat al 4 lea maner (maner pentru viraj parca ii spune) la sofer, si mocheta pe capota de la portbagaj.
Cu ocazia montarii mochetei s-a mai depistat inca o urma de rugina exact langa mecanismul care inchide portbagajul, deci iarasi trebuie curatat ....grund....vopsea.
Azi a primit o iesire la iarba verde, ca totusi am avut soare si caldura.real power..... diesel power by
Comment
-
sa le zicem ceva astora de la dacia, ca parca au pus tabla nevopsita de a inceput sa apara rugina in cativa ani, la mine a aparut pe muchiile de la usile din fata (in coltul de jos), la muchiile aripilor spate, sub chederele de la geam si sub roata de rezerva, poti spune mai pe indelete toata operatiunea? ca vreau sa ma apuc si eu, oricum anul asta o vopsesc, dar sti cum e...aia dau doar ce se vede si atatsigpic
Comment
-
Daca ai rugina in fetele de usi nu o vei scoate prea usor, sau deloc. Am un vecin cu Opel si are masina busita de 3 luni de zile, si nu are pic de rugina acolo unde este tabla descoperita.Simt ca inebunesc pe tema asta si ma face sa ma gandsc la vechea Dacie 1310.
Momentan mai pastrez masina 2 ani si dupa ma orientez catre ceva Japonez.
Abia acum am ajuns la concluzia ca la o masina este pe locul No 1 TABLA.real power..... diesel power by
Comment
Comment