Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cosmindan repet in primul rand trebuie sa-ti placa tie si dupa aia pareri.
    sigpic #

Comment

Salutare.

Poze cu boxele de pe spate, SW activ si senzorii de parcare.

Toate montate de mine , mai putin boxele care necesitau taiat tabla......etc., si au fost facute la centru autorizat.

La senzori si la SW au niste preturi la manopera ca am renuntat sa le mai pun la ei, chiar daca pierdeam garantia.
      Attached Files
      real power..... diesel power by

Comment

Salutare,

Sambata ionizez geamurile, sa vedem ce iese.Am gasit o oferta cu 400 ron toate geamurile.

Comment

Mai bine pune folie pe ele ca arata mai bine!

Comment

Are si folie Lumar cu 450 lei (fata + spate)

Comment

Pune folie!
              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Pune folie
                sigpic

Comment

Salutare,

Revin cu noile modificari:

- mp3 Blaupunkt Brisbane SD48 cu telecomanda volan gratis (pachet sosit din Germania la pretul de 75 euro)-pentru redare mp3 foloseste HDD extern, stik memorie sau card SD.
                  - Boxe Blaupunkt din seria GT Mystique de 13cm diametru si 40 W.

- Ionizare geamuri fata + spate (oferta speciala pentru Logan)

Am ales ionizarea deoarece da mai bine la culoarea masinii, dar fata de foloie necesita ceva mai multa atentie la intrtetinere, deoarece se sterg numai cu spirt.Am vazut masini care aveau de 10 ani geamuri ionizate si aratau impecabil.Baietii s-au miscat destul de bine si pot spune ca au facut o treaba profi.

O sa vedeti o poza cu ornamentul de esapament (facut de Borla pentru Logan)............culoarea lui a fost schimbata prin ardere pe aragaz, deoarece nu dadea bine cromul pe masinuta care nu mai are nimic cromat pe ea.(ideea cu arsul tipsului mi-a venit de la ai mei care au uitat un ibric de inox pe foc , si care a capatat culoarea asta ciudata)
                  Attached Files

Comment

am si eu 1.4 preferance 2007 cu ionizate si cred ca niste jenti alu" ne-ar prinde bine la amandoi))ma dispera alea albe de 17 de pe loganul cu nr B-CUP,nu am eu asa bani si de 15 da nu de fabrica tot mi-ar place,ce ma mai deranjat pe mine la a mea e antena aia de un km)am pus una mai mica,a ce vroiam sa te intreb filtrul sport a schimbat sunetul la motor?sau doar toba?si cand ai pus filtru sport se simte ceva?diferit la turatie si motor?

a si eu am alte gume...ce parere ai de remapare?nu vad daca ai facut
                    Last edited by preferance; 11 October 2009, 19:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by preferance View Post
                      am si eu 1.4 preferance 2007 cu ionizate si cred ca niste jenti alu" ne-ar prinde bine la amandoi))ma dispera alea albe de 17 de pe loganul cu nr B-CUP,nu am eu asa bani si de 15 da nu de fabrica tot mi-ar place,ce ma mai deranjat pe mine la a mea e antena aia de un km)am pus una mai mica,a ce vroiam sa te intreb filtrul sport a schimbat sunetul la motor?sau doar toba?si cand ai pus filtru sport se simte ceva?diferit la turatie si motor?

a si eu am alte gume...ce parere ai de remapare?nu vad daca ai facut
                      Salut,

Fitrul de aer se simte de la 3500 ture in sus, iar remapare nu voi face deloc.Daca este cineva capabil sa-mi demonstreze ca din remapul facut de el voi avea cel putin 80 cai in loc de 75 voi face.Am citit topicul deschis pe tema remapului si sunt doar pareri fictive, fara sa se demonstreze pe un dyno.Orice soft nou trebuie verificat pe un dyno,cel putin asa gandesc eu.Referitor la jante ma mai gandesc.Nu vreau ceva mai mare de 15 inch.Pana la jante ma gandesc la niste arcuri Einbach.

Comment

salut,filtrul de aer ti se pare tie se simte mai mult zgomot decat puterea,iar remaparea se merita eu am de 4 ani si iti zic ca am facut loganuri de 1,6 bine erau stock ,ionizatul e un lucrul bun ca tine in timp cel mai bn cu toate ca folie arata mai bn dar e mai pretentioasa asa cum ai zis...ce sa zic bafta la ce tiai propus ,asa si arcurile am avut eu eibach si nus stralucite iati mai bn h&r sau weitech.
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Salut,

Filtrul de aer este identic cu cel original, si este in aceeasi carcasa.....deci nu are ce sa se auda in mod deosebit, ci se simte.Pentru h&r sau weitech am inteles ca este necesar si schimbarea amortizoarelor, deoarece sunt mult mai scurte.De la Racing Nick am fost sfatuit sa pun Einbach deoarece se impaca cel mai bine cu amortizoarele stock.

Comment

asa e arcurile sport cresc stabilitatea dar la drumurile noastre...eu nu am banuti de arcuri....dar sunt multumit de motor si asa stoc pentru ca il folosesc familiar si naveta la serv, in schimb filtrul de aer imi pare prima modificare accesibila de aia intrebam desi ar trebui legat si cu o evacuare ceva...iar despre remap ,oricit as cauta motive sa raman stoc daca e ceva mai bun acolo pe piata la doar 1.5 mil de ce nu?mai ales ca se poate reveni dupa la setarile normale daca nu place, da cand or fi banuti,oricum mai intru la tine sa vad ce faci ca seamana masinile
                            sper sa nu deranjez,ca jenti imi plac alea cu spite multe si subtiri cica wolf race se chiama,vroiam sa te mai intreb daca te bagi si la curse sau liniute sau folosesti masina doar rutier?succes in continuare si inca ceva ce am vazut placut si vreau sa te intreb daca ti-ar place,volan in piele cica pe la craiova face cineva si masca ai cu butoane de sub radio facuta neagra cu folie sau vopsita mat ce zici?
                            Last edited by preferance; 12 October 2009, 23:44. Reason: ortogr.

Comment

Originally posted by preferance View Post
                              asa e arcurile sport cresc stabilitatea dar la drumurile noastre...eu nu am banuti de arcuri....dar sunt multumit de motor si asa stoc pentru ca il folosesc familiar si naveta la serv, in schimb filtrul de aer imi pare prima modificare accesibila de aia intrebam desi ar trebui legat si cu o evacuare ceva...iar despre remap ,oricit as cauta motive sa raman stoc daca e ceva mai bun acolo pe piata la doar 1.5 mil de ce nu?mai ales ca se poate reveni dupa la setarile normale daca nu place, da cand or fi banuti,oricum mai intru la tine sa vad ce faci ca seamana masinile
                              sper sa nu deranjez,ca jenti imi plac alea cu spite multe si subtiri cica wolf race se chiama,vroiam sa te mai intreb daca te bagi si la curse sau liniute sau folosesti masina doar rutier?succes in continuare si inca ceva ce am vazut placut si vreau sa te intreb daca ti-ar place,volan in piele cica pe la craiova face cineva si masca ai cu butoane de sub radio facuta neagra cu folie sau vopsita mat ce zici?
                              Intradevar jantele WolfRace ...cele spitate si albe ar sta cel mai bine pe culoarea Albastra, dar momentan nu fac o astfel de investitie, deoarece vine iarna.....sarbatori, cadouri etc.Pe viitor o sa colantez acel plastic cu ceva imitatie carbon, deoarece colant negru cu butoane negre.......nu prea merge, deoarece nu se deosebesc,si colantul negru mat este pretentios la urme, deoarece se cunosc imediat urmele de degete, si trebuie degresat mai tot timpul.

Pe viitor vreau sa fac o noua consola centrala care sa includa cotiera, spatiu de depozitare,suporti pahare, etc.Ma bate gandul sa o imbrac in mocheta neagra si ceva piele, dar pana atunci ma gandesc sa schimb scaunele intre ele pentru a face un spatiu central mai mare(sa mut reglajul spatarului pe exteriorul masinii).Poate in acest weekend fac niste masuratori si un mic proiect.

Comment

Salutare,

Ma poate ajuta cineva in legatura cu niste jante de aliaj?

Am gasit la cineva un set de 4 jante de alaj pe 15' , iar pe ele mai scrie ceva....71/2J x 16H2, si nu stiu ce inseamna , si daca se potrivesc pe Logan.Nu stiu exact daca la ele o sa am nevoie si de prezoane, pentru ca ele nu au.

Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google