Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorul merge, mai ales ca am ganduri/planuri sa il fac de 1.6 , dar cand vad rugina aia ma deprima.
    Tin minte ca am dus vechea Dacie 1310 la service inainte sa o vand, si cand a scos tinichigiul tabla ruginita de pe ea, a ramas doar motorul pe lonjeroane pe partea fata, si stiu ca atunci cand ai pus aparatul de sudura pe o masina......este pa pa masina aia.
    real power..... diesel power by

Comment

• frumusica masina!!!!

Comment

• arata foarte bine felicitari!
        AdY_JmL_2015

Comment

• Azi s-a executat lucrarea de inlocuire kit de distributie si ulei +filtru.

Masina este gata sa plece in Grecia pentru vacanta.

Tot azi am descoperit talentul prin care se face plecarea din parcare a vecinilor de la bloc.
          Vecina mea a plecat si a reusit sa ma sterga pe bara cu lateala masinii ei =>bara si tripla zgariate

Ideea este ca nu am fost de fata dar urma de pe masina ei m-a condus direct la apartamentul ei, si culmea ea nu a facut nimic atunci cand a plecat cu masina

Am luat legatura cu sotul ei care lucraza la un mare service auto si i-am spus ca ii predau cheile sa o rezolve deoarece nu am timp de asigurari.

Urmeaza showul

Pozele vorbesc de la sine.
          Attached Files
          Last edited by cosmindan; 7 May 2011, 17:23.

Comment

• Salut Cosmin.
            Nasol moment,dar totusi daca sotul vecinei e la service,e totusi un pas inainte
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Are 2 sanse:
              1- ori vopseste integral ambele bare
              2- ori ia bara spate noua

Comment

• la 2 trebuie completat ca trebuie si vopsita ;)
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salut.
                  Eu as opta pentru prima varianta.
                  Iesi mai bine tusi da si mai bine pe masina,.........norocosule[ca sa spun asa]
                  Era mai bine daca nu se intampla,oricum nu e rau,asa.........
                  Numai bine si ai grija de ea.
                  ps:a atins si usa?
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• auzi, uitai sa te intreb. stopul il doresti revopsit sau polishat? eu nu l-as 'ierta', caci ca fiindca nevastuica lui mult iubita ti l-a zgariat, si banuiesc ca il vrei la starea de dinainte de acest incident.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Nu e asa grav, da-i cu niste benzina sau diluant, vezi cat se rezolva din zgarieturi. Stopul ala e foarte putin afectat, e nitel zgariat, se sterge si ala.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Stiu ca nu prea este afectata dar am oroare de zgarieturi si rugina.

De ce sa suportam efectele neatentieiei unor indivizi?Eu dau cu benzina dar bara tot zgarieta este, si daca dadeam eu cu ea mai ziceam sa o las asa pana dau de banuti ca sa o fac, dar cand da altul .....se schimba situatia.

Tot acea domnisoara mi-a strambat si muchia de la aripa fata cu deschiderea usii ei.Da ca melteanca cu usa in masina si fuge grabita in casa.

Genul astia de oameni nu merita iertati.

Nu pot parca in alta parte deoarece sunt locuri platite la ADP.

Comment

• Masinuta a colindat prin Grecia saptamana trecuta.

Am fost 4 persoane in masina si portbagajul plin.Cei din spate se cam vaitau de spate dar nu au avut de ales , mai ales la micile valuri din asfalt luate la viteza, auzeam mereu un vaitat

Consumul mediu pe cei 1800 km parcursi a fost de 5,9l/100km.

Pe acolo nu am vazut decat 3 Logane din care 2 erau taxi.

Prin Bulgaria am facut si 30.000 KM .
                          Attached Files

Comment

• Salut.
                            Cum a fost in vacanta,Cosmine?
                            Masina cum sa simtit pe alte meleaguri
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Vacanta a fost super ok , dar pacat de strazile din Bulgaria ca sunt intesate de radare, si evident la cate radare gasesti tot atatia spagari.
                              Tovarasul care era cap de coloana a fost oprit de 2 ori in 30 km, si a scapat cu cate 20 euro de fiecare oprire.

Comment

• Salut.
                                Cosmin pai si la ei sunt spagari ca si la noi............
                                Oricum ideea era ca ai vazut si altceva inafara de Strazile din Romania..........cu toate ca ai ce vedea si in Tara la noi,una,alta dar.............strazile/drumurile lasa de dorit.......
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google