Au ai mei o casuta de vacanta acolo, deci cazarea este moka, evident platesc ce consum.
Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO
Collapse
X
-
Salut Cosmine.
Pai atunci sa ai drum bun si concediu de vis
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
frumoasa dar se mai poate "face" vrei niste idei?! niste jante pe 19-20"... ceva de genul: http://www.youtube.com/watch?v=w0JRY3Sd6io
si binenteles cu amortizoare ca ale lor. opoti ridica sau merge "low",, ca sa nu mai zic ce motoare au baietii
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostIdeeile sunt bune dar ma am nevoie de multe cu ar fi : $$$ si drumuri bune .
Comment
-
Loganul este si va ramae masina romanului pentru secolul 21.Nu are rost sa ii pui suspensii pe aer sau alte briz brizuri.
La motor nu umblu deloc deoarece sunt super multumit de el asa cum este acum si nu am sosea pe care sa merg cu el asa cum cere.Nu apuc sa calc pedala ca trebuie sa pun frana.Jante mai mari de 16'' nu pun deoarece creste si pretul anvelopelor si nu fac nimic special pentru confort, ci doar estetica.real power..... diesel power by
Comment
-
M-am calmat la capitolul imbunatatiri si de aceea am luat acest Passat, la care sincer nu am ce sa ii mai fac.
Cu suspensia lui nu ma joc deoarece este o masina destul de grea si are si un sistem de brate la suspensie care este brevetat de WV si care in prezent se mai afla pe Audy de la A4 in sus.La asta nu ma joc sa ii tai spire din arc sau sa ii pun arcuri mai scurte etc.Daca fac rost de banuti poate pun un kit de suspensie dedicat.
Ti-am pus si o poza ca sa vezi cum sta treaba.Attached FilesLast edited by cosmindan; 2 October 2011, 23:12.real power..... diesel power by
Comment
-
Suspensia asta sau sistemul asta de brate face ca masina sa nu simta denivelarile, mai ales pe cele de pe A2 care luate la 130 km/h te fac sa simti ca iti iei zborul. Trec cu ea pur si simplu dar totusi strang din ---- deoarece eram invatat cu Loganul.Nu pot compara masina pe viraje, mai ales pe serpentine unde se comporta extraordinar.In concediu am fost pe la Cheile Bicazului si Lacul Rosu si drumul este plin de curbe destul de stranse.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostPoate intr-o buna zi o sa aibe si dacia asa ceva, pana atunci nu avem ce face strangem din dinti si asta este umblam cu ce avem si cum putem. Intotdeauna mi-au placut masinile facute de cei de la wv in special passat-urile!
cati Km avea cand ai luat-o? ma apuc sa-mi caut ceva... multi n-or fi de acord dar eu zic ca e diferenta mare... sincer, daca stau sa ma gandesc au fost mai bune daciile berlina si daca comparam cu un ambiance , nu cred ca are ceva in plus cea din urma... ca sa nu mai zic ca n-o sa vedeti logan de 25 de ani (si in unele cazuri mai mult) in perfecta stare de functionare, asa cum e a socrului meu.
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostMasina avea 97000 km cand am luat-o, si la 6500 euro este super pret.
Comment
-
Nu poti sa compari loganul ,cu wv,la nici un capitol ,e cu multe clase peste.
Comment
Comment