Originally posted by cosmindan
View Post
Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO
Collapse
X
-
Noutati
Noroc ca a fost frumos afara si am putut lucra la partea cu vopsitul.Pentru cei interesati de vopseaua rosie.......Vitan 20ron / spray(Dupli color).Se usuca in 30 minute, si este speciala pentru etrieri.Dupa o perie de sarma si o carpa cu diluant se poate aplica in 2 straturi.real power..... diesel power by
Comment
-
ca sa fiu in rand cu toti
Azi am achizitionat...........poza spune totul.
Astept o zi cu mai putina munca si ceva grade pe + ca sa fac schimbarea.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
-
Inseamna ca a avut vanzare buna azi Racink Nick-u'. Felicitari pentru achizitie, inca una sa fie jos!!
Comment
-
surpriza
La un drum de 5km facut asa in relaxare ma declar super multumit.Se simte clar o diferenta de stabilitate, si de imagine.
Investitia a meritat fiecare banut.Montajul a fost o surpriza facuta de ai mei care m-au vazut cam agitat aseara, si azi mi-au luat cheile si au plecat la serviceAcum sunt bun de .real power..... diesel power by
Comment
-
Salut,
Sa inteleg ca exista posibilitatea ca masina sa fie mai lasata decat acum?O sa ma ocup in acest weekend ,sa vad daca au facut si repozitionarea de bucse.Tind sa cred ca da, dar daca nu am fost acolo va trebui sa verific.Am atasat si o poza mai clara.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
-
cred ca ar trebui sa fie mai lasata, cam asa arata a mea cu arcuri Eibach. acum nu stiu poate doar mi se pare mie.ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
poze noi
Poze noi dupa repozitionarea bucselor.real power..... diesel power by
Comment
Comment