If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta cu vant direct din fata ). Adica 1300 km ai avut vant din fata?
On: este o masina buna, confortabila, economica si destul de agila la gabaritul ei. Sa te plimbi in continuare cu placere .
Interesant aspiratorul ala. E pe baza de apa banuiesc. Cat te-a dus?
Cand ai bicicletele pe masina creste instant consumul.....nu au nici o forma aerodiamica nimic.De obicei cand pleci din Buc spre Moldova si treci prin Urziceni.....Buzau o sa constati ca de multe ori vantul bate direct din fata.
Aspiratorul a costat 850 ron si este pe baza de apa+detergent special si agent antispumare.
Dupa 2 weekenduri de munca am reusit transplatul de scaune si bancheta.
Scaunul de la sofer a fost nitel la tapiser pentru ca avea buretele tasat in zona sezutului si cu 80 ron a fost facut ca nou.
Printre alele m-am apucat si de alta mestereala....masina de servici ..in care a intrat un caine....da ..a intrat.
Rezultatul......bara varza, sau puzzle. Rezolvat cu fibra si rasina+chit special pentru plastic.Urmeaza a 2 lea finisaj si chitul de finisaj+vopsea. Reparatia este facuta de mine si a costat cu totul 100 ron.
Masina de servici este cam fugarita.....105000 km in 1 an si 6 luni, dar nu a avut nevoie decat de motorina si ulei.
Astia la firma ma pun sa platesc 100euro fransiza, de aceea o repar eu. Orice repari pe casco la ea ma pun sa dau suta, chiar daca nu sunt de vina. Ex un coleg a avut parbrizul spart ....a dat 100 de euro .Oare ce vina a avut el in acel caz? Sau ce vina am avut eu ca 3 caini se bateau si unul a fugit direct in bara mea? Asta este Romania si cred ca trebuie sa ne obisnuim.Azi i-am facut vopseaua pe cod ambalata la spray- cost 32 ron.
Masina imi place,felicitari pentru achizitie.
In schimb prea multe stickere,era suficient cel cu TDI,si 1 maxim 2 pe luneta.
Dar...gusturile nu se discuta. La multi ani !
Ma nemultumeste felul in care a fost montat ca catre fostul proprietar si faptul ca am becurile diferite...adica unul avea o tenta de albastru si unul batea spre culoarea alba. O sa pun iar xenon dupa ce schimb si farurile care au fost si ele nitel tiganite la soclul becului.O sa iau alte faruri si o sa bricolez niel inainte sa le pun pe masina.Vreau sa le fac cu negru toarta partea cromata care nu tine de oglinda farului.
Ma Cosmine , imi place masina ta dar ai dat cu batu'-n balta cu stickerele astea , parerea mea. Ar arata frumos cu Das Auto. si TDI engines.... dar restul nu au nicio legatura cu masina , e mult prea incarcat spatele. In rest n-am ce comenta , ai o masina frumoasa , la multi ani!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment