Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut Cosmin!
    Felicitari, arata super bine si pare super ingrijita.

De lasat mai jos, da mai poate cobora, dar in cazul asta, parerea mea este ca ar trebui sa-i schimbi cauciucurile. Din cate vad in poze ai un talon destul de maricel, daca nu cumva 185/65, sau eu stiu. Spre exemplu, daca i le schimbi cu un 195/50 masina iti va cobora cu inca 5 cm. Partea buna: dai de pamant total cu ea. Partea proasta: iti mai pierzi din comfortul zilnic petrecut la volan. Probabil din aceasta cauza spun si baietii ca nu li se pare foarte joasa.

Succes pe mai departe cu masinuta. Bafta multa!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

Am promisiunea de la un prieten ca o sa-mi faca rost de 4 gume 195/55/15 cu protectie pentru jante la un super pret.Pana atunci ma multumesc cu Michelin 185/65/15, mai ales ca au rasarit craterele pe strazi.
      Last edited by cosmindan; 8 January 2010, 21:46.
      real power..... diesel power by

Comment

Da, ai dreptate cu craterele de pe strazi , dar daca iti vei lua 195/65 o vei mai ridica un picut, nu mult.

Eu mai bine as spune un 195/55, ce zici ?

Numai de bine iti urez.
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

Ai repozitionat bucsele in service? Mie n-au vrut sa mi le repozitioneze ca cica e o prostie ca nu se intampla nimic, pe frigul asta mai astept...
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Nu stiu la ce imi era mintea ca 55 am vrut sa scriu, dar am reeditat postul.Am inteles ca numai de la 55 in jos se fac gume cu protectire pentru jante.

Am fost azi la sevice, si s-a bagat sub ea pentru ai slabi toate piulitele de la bascule, dupa care am apasat pe ea 2 insi, dupa care le-a strans la loc.Sincer s-au auzit niste trosnituri scurte, cred ca de la bucsele care s-au dezlipit (repozitionat). Ceea ce trebuie sa mai fac si am uitat este reglajul repartitorului de la frana de pe spate.
            Last edited by cosmindan; 8 January 2010, 21:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ei da, 55 va fi altceva. De fapt vei stii cand te vei da jos din ea , ti se va parea ca vei ajunge prea repede cu piciorul pe asfalt . Eu unul asa aveam impresia.

Keep up the good work!
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

arata foarte bine coborata abia astept si eu...bafta.
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

sal multi km fara probleme...imi plac jantele ...bafta

Comment

Intrebare????

Am gasit pe un site o oferta la anvelope Maragoni zeta linea cu dimensiunea 195/50/15.

Are cineva idee daca dau bine pe masina aceasta dimensiune.Intreb deoarece poate mai exista posesori care au aceasta dimensiune pe masina.

Multumesc

Intrebare????

Am gasit pe un site o oferta la anvelope Maragoni zeta linea cu dimensiunea 195/50/15.

Are cineva idee daca dau bine pe masina aceasta dimensiune.Intreb deoarece poate mai exista posesori care au aceasta dimensiune pe masina.

Multumesc
                    Last edited by cosmindan; 1 February 2010, 22:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Vezi la Cata Fof, el le are pe masina, exact ceea ce ceri tu. Au fost ale mele, cauciucurile sunt bune, iar dupa 3 ani, el a fost multumit de ceea ce i-am dat, iar de dat bine , hmmm, te vor obliga sa parchezi numai cu rotile bracate cu toate ca nu-i bine, sunt misto ... vezi la el si poate iti da si o parere.

Ia uite aici

Attached Files
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

in concluzie

In concluzie............. dupa comparatii am rezervat 4 bucati Firestone SZ90, cu toate ca Marangoni Zetea Linea este nitel mai ieftin ,dar mai zgomotos la rulare.Saptamana ce vine ma duc sa le iau de la Pitesti, ca tot am drumuri pe acolo.
                        Attached Files

Comment

pana la urma, la ce dimensiune te-ai hotarat? Oricum, e o investitie buna. Sa te bucuri de ele. Spor la bani in tot ce-ti doresti. Am inteles ca deja ai de unde sa te inspiri

Comment

M-am decis la 195/50/15 .Stiu ca nu sunt asa confortabile, dar ......nu asta conteaza.Merg prea putin cu masina in oras, ca sa trec sine de tramvai , sau alte obstacole.Cu ea merg mai mult in concedii, iar in oras merg cu masina de servici.

Comment

salutare frumos loganul dar cu suspensia sport arata simai bine bafta in continuare la runarit