If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi am facut ITP-ul , si surpriza a fost ca nu mergeau bagate sub masina bratele de la elevator pentru a se uita sub ea, dar pana la urma am reusit sa o ridicam de fata pentru a verifica eventualele probleme de directie, jocuri etc, dupa care am dat fuga la vulcanizare pentru montatul anvelopelor.Masinuta este acum mult mai aproape de ''cartier'' si se comporta excelent cu noile incaltari.
Astept vreme fara asa multa apa pentru a face poze de calitate.
In Pitesti am gasit un magazin unde se vindea difuzor de bara spate la pretul de 45 lei bucata, si nu am ezitat sa il iau.Pe forum acest element se vinde cu 100 ron, dar fiecare da cat vrea pe el.
Frecventez saptamanal Pitesti-ul, deci cine doreste.......sa ma anunte.Nu vreau sa fac o afacere din asa ceva.
Difuzorul este din plastic si se muleaza bine pe bara.
Avand in vedere ca am schimbat arcurile si am pus anvelopele noi, am fost sfatuit sa verific daca s-a schimbat ceva la directie, cu toate ca la volan nu se simtea ca ar fi probleme.In attach este fisa de la service.
Tipul de la service m-a intrebat daca tragea dreapta directia, deoarece era o problema de convergenta si unghi de cadere pe partea drepta.Am inteles de la un prieten mecanic , ca din cele 2 suruburi cu care se fixeaza amortizorul de fuzeta, se poate regla nitel unghiul de cadere, deoarece sunt nitel excentrice acele gauri, asa ca la schimbarea arurilor...automat s-au dat jos, si nu a mai picat la fel.
Cosmine, ma bucur ca ai intrat in randul "remapatilor". Modificarea se simte si vei fi super multumit, mai ales pentru un 1.4 obosit. Te va sajuta fffff mult pe depasiri, in turatii.
Asteptam reactii si impresii dupa primele iesiri in trafic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment