Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

gata

Azi am fost sa iau gumele.

Astept ziua de sambata sa le pun pe masina.In poza apare si un personaj care nu a putut fi indepartat din cadru, ca de....curiozitatea.
    Attached Files
    real power..... diesel power by

Comment

Fara suparare dar eu nu le-as pune pe zapada asta, as spune sa mai astepti ... Sa le stapanesti sanatos!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

Arata bine anvelopele, imi place profilul lor... Dar mi se par cam ieftine la dimensiunea asta! Imi poti spune ce DOT au?

Sa le tocesti cu placere! ;)
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Salut,

Fabricate in saptamana 2 din 2010.Stiu ca saptamana trecuta anvelopele se aflau in TIR in drum spre depozit, deci sunt super proaspete.

Profilul exterior si cel interior este semi-slick pentru aderenta crescuta la viraje.
          Last edited by cosmindan; 10 February 2010, 22:26.

Comment

Azi am facut ITP-ul , si surpriza a fost ca nu mergeau bagate sub masina bratele de la elevator pentru a se uita sub ea, dar pana la urma am reusit sa o ridicam de fata pentru a verifica eventualele probleme de directie, jocuri etc, dupa care am dat fuga la vulcanizare pentru montatul anvelopelor.Masinuta este acum mult mai aproape de ''cartier'' si se comporta excelent cu noile incaltari.

Astept vreme fara asa multa apa pentru a face poze de calitate.
            Attached Files

Comment

Am montat

In Pitesti am gasit un magazin unde se vindea difuzor de bara spate la pretul de 45 lei bucata, si nu am ezitat sa il iau.Pe forum acest element se vinde cu 100 ron, dar fiecare da cat vrea pe el.
              Frecventez saptamanal Pitesti-ul, deci cine doreste.......sa ma anunte.Nu vreau sa fac o afacere din asa ceva.

Difuzorul este din plastic si se muleaza bine pe bara.

Numai bine.
              Attached Files

Comment

directia

Avand in vedere ca am schimbat arcurile si am pus anvelopele noi, am fost sfatuit sa verific daca s-a schimbat ceva la directie, cu toate ca la volan nu se simtea ca ar fi probleme.In attach este fisa de la service.

Ce va zic cifrele de acolo?
                Attached Files

Comment

Nimic, nici eu in 2 hartii n-am inteles nimic).
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Tipul de la service m-a intrebat daca tragea dreapta directia, deoarece era o problema de convergenta si unghi de cadere pe partea drepta.Am inteles de la un prieten mecanic , ca din cele 2 suruburi cu care se fixeaza amortizorul de fuzeta, se poate regla nitel unghiul de cadere, deoarece sunt nitel excentrice acele gauri, asa ca la schimbarea arurilor...automat s-au dat jos, si nu a mai picat la fel.

Comment

Asadar l-am remapat, multumita vizitei lui Doc la Poli....

Masinuta este de nerecunoscut.

Comment

Cosmine, ma bucur ca ai intrat in randul "remapatilor". Modificarea se simte si vei fi super multumit, mai ales pentru un 1.4 obosit. Te va sajuta fffff mult pe depasiri, in turatii.
                        Asteptam reactii si impresii dupa primele iesiri in trafic

Comment

Ai o poaza mai de aproape cu difuzurul ? Sa vad cum da pe culoarea ta, ca si a mea e la fel .Si cu ce l-ai montat ?
                          http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Este montat in surubele de rigips, care sunt cat de cat ascunse .

Cand o sa fie o vreme acceptabila o sa revin cu poze de calitate.

Comment

frumos loganul jentile si cauciucurile sunt superbe sa le porti sanatos la fel si masinuta

Comment

poze

Poze dupa dupa ce a beneficiat de o mica cosmetizare.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google