Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pitesti.....si 10 caractere.
    real power..... diesel power by

Comment

pachet audio

Zilele acestea albatrica a implinit 20.000 km si un pachet audio, deci in final toata linia audio este Blaupunkt.

Amplificator EMA 260 si Subwoofer EMb 1200
      Attached Files

Comment

felicitari si la mai multi20000km in 4 ani putinbft!
        AdY_JmL_2015

Comment

Pai e masina de weekend
          La mai multi ani fara probleme, Cosminele

Comment

Misto masina, buna achizitie de bass-pack, sa-l asculti sanatos si sa te iubeasca vecinii.

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
              Zilele acestea albatrica a implinit 20.000 km si un pachet audio, deci in final toata linia audio este Blaupunkt.

Amplificator EMA 260 si Subwoofer EMb 1200

Deci da, dl. Cosmin! Numa' imbunatatiri de bun-gust! Acum urmeaza cumva insonorizare? Sau este deja?

Chiar mere treaba...

Salutari!
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Cat mai multi km fara probleme Cosmine!

Comment

Urmeaza si o insonorizare, dar inca ma gandesc ce material sa folosesc.Inainte de toate cred ca o sa am nevoie de un condensator pentru Amplificator, dar sa vedem daca mai intra bonusuri de la locul de munca.
                  Wofferul se aude din ce in ce mai bine,.......citisem undeva ca un difuzor nou are nevoie de 250 de ore de functionare pentru a ajunge la preformantele reale.(acelasi lucru l-am sesizat si la boxele din casa)
                  Last edited by cosmindan; 11 April 2010, 21:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ca sa il citez frankcadillac......urmeaza insonorizarea.Am cumparat aluband si o foaie de burete cu aluminiu, care are propietati fonice si termice (41 lei metrul liniar)

Sambata ma pun pe demontat si montat.

Comment

• Sa stapanesti sanatos noile achizitii. Cum se aude subwoofer-ul cu statia ? Se aude destul de tare ?
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Se aude super,dar nu este de putere foarte mare, si oricum este o schimbare in bine.Modelul de Woofer achizitionat este de preferat a se monta doar cu amplificator EMA 260 (asa scria si in cartea wooferului).

Comment

• alti bani alta distractie

Azi am facut 2 achizitii, sau daca stau sa ma gandesc sunt mai multe.

1 Huse originale de Prestige, care pica nemaipomenit pe bancheta si scaune
                          2 Bare portbagaj si suporti pentru biciclete,
                          3 Biciclete pentru mine si consoarta, ca de ........nu mai pot urca cu masina pe drum forestier, si acum o iau la pedale.
                          Attached Files
                          Last edited by cosmindan; 9 May 2010, 19:00.

Comment

• Super tare Cosmine chiar e frumos sa mergi pe bicicleta!

Comment

• salut,sa te plimbi cu placere si cu masina si cu bicicleta,imi poti spune un pret pt. bare si suporti si o poza mai de aproape.numai bine!

Comment

• Salut,

Barele 70 lei , iar suportii au costat 80 lei bucata (made in Italy), deci in total 230 lei.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google