Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare,

Ma bate gandul sa scot emblemele de pe capota portbajului si am nevoie de un vopsitor bun din Bucuresti.

Cunosate cineva ceva cumva ??
    real power..... diesel power by

Comment

• salutare

cat te-au costat Husele originale de Prestige?
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...an-t24436.html

sigpic

Comment

• Au costat 220 lei si sunt incomparabile cu ceea ce se gaseste in magazine.Este al 3 lea set de huse pe care il schimb deoarece celelalte nu stateau bine deloc.

La astea a trebuit sa dau gaura si pentru reglajul spatarului, deoarece imbraca total scaunul.

Comment

• Salut ,ma bucur cand vad loganisti carora le place mersul pe bicicleta.E de apreciat lucrul asta. Si eu vreau sa imi iau suport pentru biciclete (semicursiera) ,iar pe langa faptul ca e folositor ai arata bine ii da un aer vestic, modern si civilizat.Bafta
          Tinc fest !!

Comment

• Azi am achizitionat de la userul Mikelangelo un set de colante Logan Cup pe alb lucios, si sper sa le pot pune singur pe masina.

Exista printre noi cineva care se pricepe la asa ceva, adica la montaj?

Multumesc

Comment

• cand ajungi cu ea pe la craiova te ajut eu!te astept sa vii sa iti donez cablul pt proiectoare,ca am si o mufa;)
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Minim 2 oameni trebuie sa fiti ca sa faceti o treaba buna, cel putin pe lateral!
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Pana o sa pun dungile .........voi pune o bara de MCV.
                  Azi am facut comanda la service si astept sa ma sune cand este vopsita.

Comment

• Bravoo Dane te felicit, o sa arate frumos cu bara de mcv! Spor la modificari!

Comment

• de unde ai luat husele ? ... vin perfect de bine
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Salut,

Sunt luate de la cineva care lucreaza in fabrica Dacia, si merita toti banii.

Comment

• Si poze cand zici ca pui?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Momentan astept confirmarea de plata de la fima de asigurari , dupa care dau fuga la service sa pun bara,....... dupa care ma apuc sa rezolv dungile.

Poate reusesc sa le stric.
                            Fac cinste pentru cine se pricepe sa le puna!!!!
                            Multumesc

Comment

• in sfarsit

Dupa 21 de zile de la constatare si zeci de telefoane la firma de asigurare, am reusit sa pun azi bara.
                              Mentonez ca tipul care a montat bara pe masina , a taiat din start ghidajele care inra la aripa, pentru a face luftul de la far.
                              Urmaeaza sa pun dungile Logan Cup (albe), dupa care ma astept la proiectoare.
                              Attached Files

Comment

• frumoasa rau de tot masina spune-mi si mie te rog cat te-au costat triplele? sunt bestiale

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google