Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Renuntatul la stopuri s-a facut din 2 motive:
    1 prin zona sunt multi idioti , inclusiv cei de la ADP si gunoierii care nu sunt atenti atunci cand manuiesc tomberoanele.Din cauza lor am capatat julituri si alte infundaturi pe masina.Daca spargeam un stop ce faceam?Gaseam la bucata?Nu cred.
    2 Tematica exterioara a masinii nu se combina bine cu stopurile led, si de aceea am revenit la cele de origine cu semnal alb.

Mai am de reconditionat jantele (sablat si vopsit), si ma gandesc sa le dau o vopsea alba.La vopsit am ajuns la concluzia ca le voi vopsi in camp electrostatic, deoarece ies ca noi.
    Last edited by cosmindan; 24 February 2011, 15:02. Reason: Automerged Doublepost
    real power..... diesel power by

Comment

• Azi am executat si gaura pentru comanda oglinzilor.Mai multi colegi de forum au sugerat sa iau piesa(plasticul dintre scaune) cu gaura gata facuta, deoarece am inteles ca are niste cleme de fixare.

Eu am masurat, si am dat o gaura de 31mm, si s-a clipsat foarte bine butonul in lacasul lui, si ca sa nu se rasuceasca am facut si un mic ''V'' pe conturul gaurii deoarece butonul are un piciorus care intra in acel ''v'' special pentru a nu ii permite sa se rasuceasca.
      Attached Files
      Last edited by cosmindan; 25 February 2011, 20:46.

Comment

• Foarte frumoasa masina iar modificarile de mare calitate. La oglinzi dupa vopsea ai mai dat si cu lac? Culoare imi place la nebunie asa e si a mea iar cu dungile e superba!

Comment

• Nu am mai dat lac deoarece are voseaua in ea.Au o textura un pic matuita deoarece baza , adica carcasa in sine era mata, dar au iesit foarte bine.Mai am elemente din plastic vopsite cu aceaasi vopsea si au rezistat super bine, si nu s-au cojit deloc.Evdident am dat si cu primer.

Comment

• Si eu vreau sa fac aceiasi lucrare numai sa vina primavara oglinzi bandouri manere. Bafta in continuare!

Comment

• Eu am executat lucrarea pe scara blocului deoarece nu am vrut sa gazez casa si afara era prea frig pentru vopsit.

Comment

• Locul nu e o problema stau la casa am garaj, pentru bandouri oglinzi si manere cate tuburi de vopsea ai folosit si ce primer daca ai putea sa imi dai niste detalii te rog frumos!

Comment

• Eu zic ca un tub de vopsea si unul de primer ajung sa dai 2 maini.Mai toate le gasesti la Vitan la magazinele de specialitate in vopsea.Eu am folosit primer incolor si se face ca un lac cand dai cu el.

Comment

• Sa se mai incalzeasca un pic si ma apuc de treaba mersi de sfaturi!

Comment

• Bravo Cosmin frumos lucrat, succes in continuare!

Comment

• Operatiunea ''monstrul''

Azi s-a incheiat operatiunea de montaj pentru noile oglinzi.Operatiunea nu este grea, dar frigul de afara o face al naibi de dificila, deoarece si izolatia de pe fire este betonata.

Cu chiu cu vai am reusit sa trag fumusel toate firele si sa le fac proba.Fuctioneaza perfect si reglajul si degivrarea.

Cine are nevoie de ajuor in montarea oglizilor ii stau la dispozitie cu detalii, eventual ajutor fizic.
                        Attached Files
                        Last edited by cosmindan; 27 February 2011, 17:24.

Comment

• Frumos lucrat bravos, cand ai vopsit oglinzile ai dat jos sticla?

Comment

• Inainte de a fi vopsite s-a dat jos si sticla si au fost spalate , degresate, si izolate motorasele etc.

Ca idee sunt............. vopsite si in interior, mai putin partile mobile.

Doar partea care se pliaza este vopsita, partea fixa de pe usa a ramas neagra(asa am considerat eu ca da mai bine).
                            Last edited by cosmindan; 27 February 2011, 17:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Frumos Golanul..bafta in continuare cu el ;)
                              Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
                              sigpic

Comment

• frumos lucrat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google