Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu pe laureatul meu,am pus oglinzi de van si nu stiu din ce cauza nu-mi functioneaza cum trebuie, adica ca sa le reglez in jos trebuie sa misc joystick-ul in sus si viceversa!!
    Ce zici, tine vopseaua aia in timp, si parca nu e chiar asa lucioasa!!
    Tinc fest !!

Comment

• @kalimera22 trebuie sa inversezi niste papuci la joystick si totul se rezolva

Comment

• @kalimera22 vopseaua este buna si are luciu, dar oglinda are textura mata, si de aceea apar asa in poze.Nu am vrut sa fie negre deoarece una dintre ele avea niste mici zgarieturi facute intr-un gard viu.Ce ai tu la joystick se rzolva din fire.Cauta in forum si o sa gasesti scheme legate de oglinzi.
        real power..... diesel power by

Comment

• Mda e ciudata chestia, pentru ca la oglinzile de berlina mergeau ok.
          Si in legatura cu vopseala,te-am intrebat pentru ca as vrea sa le vopsesc si eu.Oare merg vopsite ca la prestije, ca cele cu capac, adica numai o parte?
          Tinc fest !!

Comment

• Merg vopsite si pe jumatate si cum vrei tu.Am mai studiat masini pe starda si ma refer la cele germane si am vazut oglinda vopsita 2 treimi, iar partea de jos a ramas neagra.Se poate oricum.

Comment

• frumoasa lucrarea,chiar a iesit fain,bafta in continuare,cat te-a ajuns toata operatia,cat ai dat pe oglinzi.

frumoasa lucrarea chiar a iesit ok.
              Last edited by cosmin83; 5 March 2011, 18:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Costurile au fost:
                -Oglinzi 240lei
                -cablaj+comanda oglinzi - 70 lei

Restul a fost un pic de pricepere si cateva ore de lucru.

Daca ar fi fost cald afara terminam mult mai repede.

Comment

• scuze ca am postat de doua ori.numai bine.

Comment

• am trecut pe langa masina ta pe bulevardul timisoarei. o aveai parcata la service
                    super masina
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher
                    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• in sfarsit

Azi am reusit sa fac mici finisaje la instalatia electrica , mai precis la oglinda electrica dreapta deoarece am trecut firul gresit prin usa mai precis a fost pus pe sub macara, si nu puteam deschide geamul mai mult de jumatate.

Deoarece a venit primavara am montat si filtrul sport, care a fost in prealabil curatat si gresat, si am lipit si protectiile pentru praguri.
                      Attached Files

Comment

• frumoasa masina!ce sunt cu butoanele alea pe acolo?
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Cel rotund de langa ledul de la alarma este de la proiectoare si fuctioneaza doar cu farurile aprinse.
                          Butonul cu manetuta este de la statia de sub bord, care imita claxonul politiei (acel barait) + alte ''sirene'' + ca pot vorbi in microfon ca sa il chem pe taicamiu sa deschida poarta, sau sa grabesc pietonii care se misca pe zebra precum melcul.

P.S. Goarna are 150W .

Comment

• spune-mi si mie ce marca este filtrul sport? si se simte ceva diferit ?
                            From Miami 2 Ibiza
                            Voucher
                            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Extraordinar de bine intretinuta masina! Arata f tare !
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• sKyb0y - filtrul este de la JR Filters si este facut pentru Renault/Logan., Pretul a fost undeva pe la 42 euro acum 3 ani, si se simte mai ales in ture, adica dupa 3000.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google