If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu pe laureatul meu,am pus oglinzi de van si nu stiu din ce cauza nu-mi functioneaza cum trebuie, adica ca sa le reglez in jos trebuie sa misc joystick-ul in sus si viceversa!!
Ce zici, tine vopseaua aia in timp, si parca nu e chiar asa lucioasa!!
@kalimera22 vopseaua este buna si are luciu, dar oglinda are textura mata, si de aceea apar asa in poze.Nu am vrut sa fie negre deoarece una dintre ele avea niste mici zgarieturi facute intr-un gard viu.Ce ai tu la joystick se rzolva din fire.Cauta in forum si o sa gasesti scheme legate de oglinzi.
Mda e ciudata chestia, pentru ca la oglinzile de berlina mergeau ok.
Si in legatura cu vopseala,te-am intrebat pentru ca as vrea sa le vopsesc si eu.Oare merg vopsite ca la prestije, ca cele cu capac, adica numai o parte?
Merg vopsite si pe jumatate si cum vrei tu.Am mai studiat masini pe starda si ma refer la cele germane si am vazut oglinda vopsita 2 treimi, iar partea de jos a ramas neagra.Se poate oricum.
Azi am reusit sa fac mici finisaje la instalatia electrica , mai precis la oglinda electrica dreapta deoarece am trecut firul gresit prin usa mai precis a fost pus pe sub macara, si nu puteam deschide geamul mai mult de jumatate.
Deoarece a venit primavara am montat si filtrul sport, care a fost in prealabil curatat si gresat, si am lipit si protectiile pentru praguri.
Cel rotund de langa ledul de la alarma este de la proiectoare si fuctioneaza doar cu farurile aprinse.
Butonul cu manetuta este de la statia de sub bord, care imita claxonul politiei (acel barait) + alte ''sirene'' + ca pot vorbi in microfon ca sa il chem pe taicamiu sa deschida poarta, sau sa grabesc pietonii care se misca pe zebra precum melcul.
sKyb0y - filtrul este de la JR Filters si este facut pentru Renault/Logan., Pretul a fost undeva pe la 42 euro acum 3 ani, si se simte mai ales in ture, adica dupa 3000.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment