Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cosmindan View Post
    Azi am reusit sa fac mici finisaje la instalatia electrica , mai precis la oglinda electrica dreapta deoarece am trecut firul gresit prin usa mai precis a fost pus pe sub macara, si nu puteam deschide geamul mai mult de jumatate.

Deoarece a venit primavara am montat si filtrul sport, care a fost in prealabil curatat si gresat, si am lipit si protectiile pentru praguri.
    telecomanda de pe volan este de la ?
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Telecomanda este de la mp3 si este pe inflarosu. Receptorul tecomenzii este in stanga-sus al mp3-ului.
      real power..... diesel power by

Comment

• ma gandeam eu...
        si eu am asa ceva dar blutooth. il folosesc si pentru convorbirile telefonice (uneori si muzica). se aude bine pe sonorizarea masinii
        frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos !

Comment

• sa vina cadou..........pt albastrica ta!!!!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Originally posted by cosmindan View Post
            Cel rotund de langa ledul de la alarma este de la proiectoare si fuctioneaza doar cu farurile aprinse.
            Butonul cu manetuta este de la statia de sub bord, care imita claxonul politiei (acel barait) + alte ''sirene'' + ca pot vorbi in microfon ca sa il chem pe taicamiu sa deschida poarta, sau sa grabesc pietonii care se misca pe zebra precum melcul.

P.S. Goarna are 150W .
            sti ca nu ai voie sa "atentionezi" pietonii

Comment

• Frumoasa masina, fiind culoare ca a mea, imi place si mai mult!!
              Filtrul acela se simte daca nu ai resoftare?
              Schimba cumva sunetul motorului, intreb si io !!!
              Tinc fest !!

Comment

• razvan05- ii mai atentionez, ba mai strig la vecinul de la etajul 7 , ba il chem pe cel care ocupa locul de parcare etc., si mai stau si langa o sectie de politie.Daca politistii au montate astfel de statii pe masinile personale, eu de ce nu am voie.Ba mai mult au si folie neagra pe geamurile laterale fata, si intr-o zi i-am intrebat cum au facut asa ceva si mai este si ''legal'', si au ridicat din umeri.
                P.S. Nu fac abuz de statie, este doar ,,for fun''.

Kalimera22- filtrul acela se simte deoarece '' respira'' mai bine motorul.Fara sa spun povesti se simte dupa 3500 de ture.

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                  sa vina cadou..........pt albastrica ta!!!!
                  Cadoul trebuie pregatit , aranjat si coafat, dupa care se pune pe masina.

Maine urmeaza schimbarea ledurilor din bord(albastre cu ace rosii) si activare CB.

Comment

• O masina frumoasa si ingrijita, felicitari Cosmin!

Comment

• Lumina bord

Cam asa a iesit lumina din bord.
                      A fost activat si CB-ul.
                      Ma declar super multumit de lucrarea executata, si de costurile acesteia.
                      Attached Files

Comment

• frumoase lumini mai ai

Comment

• frumoasa albastrica ta, sa o stapanesti sanatos
                          sigpic

Comment

• Curatenie de primavara

Azi am mai mesterit cate ceva, chiar daca vremea nu a fost de partea mea.

Am reusit urmatoarele:
                            - sa spal motorul cu o solutie speciala pentru motoare,
                            - sa montez capacele anti praf prin care trec tijele de la usi,
                            - sa rectific si sa finisez difuzorul de bara, care a iesit super.
                            - sa ii fac o baita generala + o mica sedinta foto.

Am in plan reconditionarea jantelor, dar inca astept $$$.
                            Attached Files

Comment

• spala si pisica ca e nerabdatoare, acum lasand gluma la o parte, chiar imi place ce a iesit sub capota, bravo! si cu jantele, stai linistit, nu e chiar asa de rau, mai merge un timp, pana o sa ai cascaval
                              sigpic

Comment

• Completează cu lichid de răcire. Pare că e la minim.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google