Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pe viitor

Am pus de ceva vreme ochii pe jantele Wolfrace albe, dar mai intai sa gasesc un client pentru ale mele si dupa aceea ma gandesc la noua achizitie.

Pana atunci
    Attached Files
    Last edited by cosmindan; 31 March 2011, 22:18.
    real power..... diesel power by

Comment

• Frumos modelul, vezi poate gasesti pe cineva sa le faca dunga albastra.

SDP stiu ca le'a modificat pe'ale lui.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ai pus ochii pe ceva misto
        buna alegere!bafta in achizitionarea lor!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Am vorbit cu SDP acum cateva zile si mi-a povestit ce a facut pana a reusit sa le faca asa........munca de chinez.

Comment

• Frumoase jantele! Sigur ar da bine pe masinuta ta.
            Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• superbe jantele ! sigur vor da foooarte bine pe masina
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Un model foarte frumos de jante. Pacat ca vin doar cu buza aia rosie. De asemenea au si pret f bun
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Pe 15 sau 17"?
                  Sunt frumusele jantele astea,dar cum s-a zis si mai sus: au buza rosie + 8 gauri...

Comment

• mie imi plac mai mult cele care sunt acum pe masina, par mai masive...
                    sigpic

Comment

• Bine-nteles,masina albastru marin cu jante albe........hmmmmm.. Ma asteptam sa fii ceva mai original .
                      Chiar daca nu le ai pana pe 5aprilie,le putem trece pe polita casco ulterior cu act aditional

Comment

• Originally posted by CataLiNNN View Post
                        Pe 15 sau 17"?
                        Sunt frumusele jantele astea,dar cum s-a zis si mai sus: au buza rosie + 8 gauri...

Jantele vor fi pe 15 deoarece nu vreau sa am probleme legate de ITP sau nenea militianul.

Buza va fi facuta albastra, eventual alba, dar mai intai sa le achizitionez.

Soine.....ai mai zis ca esti o sursa de inspiratie........true

Comment

• salut, frumoasa masina . chiar daca nu prea imi place mie albastru marin, a ta pot spune ca e super (probabil dungile spun multe :P ).

zi-mi te rog cum ai procedat cu spalatul motorului. ai pulverizat solutia pe motor dupa care ai dat cu jet de apa, nu?
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Am pulverizat solutia dupa care am dat si cu o pensula de calorifer (aia cotita), dupa care am dat cu apa din sticla ca sa curga jegul.Dupa aceea am sters cu o carpa apa ramasa si pe la bujii am uscat cu servetelul.

Jetul baga apa si pe unde nu este nevoie, chiar daca sunt izolate bine toate mufele, dar sunt sanse sa si intre prin ele.

Referitor la culoare....nu vroiam metalizata deloc, dar culoarea asta este mai pretentioasa.

Comment

• mersi de pont la asta nu m-am gandit. eu am o solutie de curatat motorul de vreun an, cumparata de pe net (dar sub presiune, nu fas-fas), pe care nu am folosit-o, pentru ca pe prospect scria ce am scris in postul anterior. si nu am vrut sa bag jetul in motor. dar o sa incerc cred ca chiar maine daca imi ajunge timpul pentru ce mi-am propus. tare curios sunt
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• De unde ai luat capace antipraf?Daca le-ai luat de la magazin de piese auto,cum ai cerut ca nu vreau sa se uite aia la mine ca la masini straine cand le cer capace antipraf.
                                MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google