If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bine-nteles,masina albastru marin cu jante albe........hmmmmm.. Ma asteptam sa fii ceva mai original .
Chiar daca nu le ai pana pe 5aprilie,le putem trece pe polita casco ulterior cu act aditional
Am pulverizat solutia dupa care am dat si cu o pensula de calorifer (aia cotita), dupa care am dat cu apa din sticla ca sa curga jegul.Dupa aceea am sters cu o carpa apa ramasa si pe la bujii am uscat cu servetelul.
Jetul baga apa si pe unde nu este nevoie, chiar daca sunt izolate bine toate mufele, dar sunt sanse sa si intre prin ele.
Referitor la culoare....nu vroiam metalizata deloc, dar culoarea asta este mai pretentioasa.
mersi de pont la asta nu m-am gandit. eu am o solutie de curatat motorul de vreun an, cumparata de pe net (dar sub presiune, nu fas-fas), pe care nu am folosit-o, pentru ca pe prospect scria ce am scris in postul anterior. si nu am vrut sa bag jetul in motor. dar o sa incerc cred ca chiar maine daca imi ajunge timpul pentru ce mi-am propus. tare curios sunt
De unde ai luat capace antipraf?Daca le-ai luat de la magazin de piese auto,cum ai cerut ca nu vreau sa se uite aia la mine ca la masini straine cand le cer capace antipraf.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment