Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parca obturatoare le mai zice...
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• gxg - sunt luate de pe forum la un pret modic zic eu, dar asa am astupat acea gaura din usa care permite prafului sa patrunda (nu ca ar fi sigurul loc posibil) Incearca Augustin YNG sau Florin dnf

on topic - am cautat jantele Wolfrace pro lite albe (postul 241) de mi-au sarit capacele si nu are nimeni pe stoc, si nici nu se inghesuie sa aduca prea curand.Am solicitat si comanda ferma cu plata in avans si nu au vrut , si nu inteleg unde ar fi problema.

Asa ca m-am hotarat la un alt model care sper sa fie sambata deja montate pe masina.
      real power..... diesel power by

Comment

• Sambata trebuie sa primesc noile jante.M-am decis la cele din poza, deoarece corespund gusturilor mele.
        Attached Files

Comment

• nu.s rele deloc, acum sa vedem cum "ii sade" masinii cu ele
          sigpic

Comment

• Jantele

Azi i-am facut o vizita colegului nostru Adi_bac pentru tansplantul jantelor.

Nu cunosc greutatea lor dar pe fisa de la curier scria 20kg, deci sa inteleg ca o janta ar avea 5 kg(cu toate ca nu cred), ca pe ele scrie ultra light si chiar este o diferenta de greutate destul de mare intre acestea si vechile jante.

Nicule eu zic ca ii sade bine cu ele si daca o fi sa se intample ceva cu lacul/vopseaua.....le fac albe.
            Attached Files

Comment

• sa le invartesti muuulti km. superbe jantele. cat au fost ? nu te-ai plictisit de ele ? nu le donezi ???
              lasanad gluma la o parte mie imi plac.
              colantul logan cup la cine l-ai facut?
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Sa raspund la intrebari:
                -1 - multumesc
                -2 - iti spun pe PM
                -3 - nu (sunt in posesia lor de 10 ore)
                -4 - nu.

Glumesc.. Colantul este facut de userul Mikelangelo dar nu stiu sa-ti spun daca mai face.

Comment

• Dau foarte bine pe masina,ai facut o alegere buna...cat au costat?
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Super!

Acum imi plac
                    sigpic

Comment

• Arata bn jantele... dar mi se pare s-au are si putin de buza
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Au si o buza de aproximativ 2 degete.

Comment

• Frumoase jantele.
                          cat te-au costat?
                          sigpic

Comment

• Dupa parerea mea, ar fi trebuit sa mai astept pana gaseai Wolfrace'urile pe care ti le doreai. Astea nu imi plac, arata oarecum ieftin si mi see pare ca nu se incadreaza pe stilul ales de tine! Jantele vechi imi placeau mai mult.

Este ok daca iti plac tie, asta conteaza cel mai mult pana la urma!

Te salut!
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• sunt tare curios cum ai plecat cu masina pe o distanta asa de mare; sau a venit adi cu serviceul mobil la tine sa-ti monteze rotile......
                              In rest, sa le invarti ....regulamentar

Comment

• Niki_B- chiar daca in poze seamana cu jantele ART, in realitate nu sunt, si ma refer la finisaj in primul rand.Sunt fabricate in Italia.Legat de Wolfrace tin sa mentionez ca nici un site nu este actualizat, iar marfa nu exista pe stoc.Importatorul Wolfrace mi-a zis ca nu mai aduce prea curand acest model pe piata nostra si ca multi reprezentanti Wolfrace nu mai tin jante in stoc din cauza ''crizei''.
                                Pana sa le aleg pe acestea am studiat si alte firme cum ar fi :Rial, Borbet, Enzo, Denzet,Mak si nu am gait nimic care sa-mi placa.

Pana la urma jantele au fost comandate la Timisoara si au venit in 24 ore prin curier cu kit de montaj si posibilitate de verificare colete.

Stilul ales era ceva spitat si albe -spitate sunt , si daca se intampla ceva cu lacul.....se vor face albe imediat.

Sorin_PSS- riscurile meseriei .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google