Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta cu vant direct din fata ). Adica 1300 km ai avut vant din fata?
    On: este o masina buna, confortabila, economica si destul de agila la gabaritul ei. Sa te plimbi in continuare cu placere .
    Interesant aspiratorul ala. E pe baza de apa banuiesc. Cat te-a dus?
    sigpic

Comment

• Cand ai bicicletele pe masina creste instant consumul.....nu au nici o forma aerodiamica nimic.De obicei cand pleci din Buc spre Moldova si treci prin Urziceni.....Buzau o sa constati ca de multe ori vantul bate direct din fata.
      Aspiratorul a costat 850 ron si este pe baza de apa+detergent special si agent antispumare.
      real power..... diesel power by

Comment

• Dupa 2 weekenduri de munca am reusit transplatul de scaune si bancheta.
        Scaunul de la sofer a fost nitel la tapiser pentru ca avea buretele tasat in zona sezutului si cu 80 ron a fost facut ca nou.

Printre alele m-am apucat si de alta mestereala....masina de servici ..in care a intrat un caine....da ..a intrat.
        Rezultatul......bara varza, sau puzzle. Rezolvat cu fibra si rasina+chit special pentru plastic.Urmeaza a 2 lea finisaj si chitul de finisaj+vopsea. Reparatia este facuta de mine si a costat cu totul 100 ron.
        Masina de servici este cam fugarita.....105000 km in 1 an si 6 luni, dar nu a avut nevoie decat de motorina si ulei.
        Attached Files

Comment

• Motorina si ulei, in cantitati aproximativ egale, sau?
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Motorina 6 plinuri de 55L in fiecare luna ,si ulei la fiecare 15000 km parcursi, deci combinatie de vara ...spritz.

Comment

• Arata frumos noile scaune, imi place!
              p.s. imi pare rau pentru incidentul cu masina de servici.

Comment

• Astia la firma ma pun sa platesc 100euro fransiza, de aceea o repar eu. Orice repari pe casco la ea ma pun sa dau suta, chiar daca nu sunt de vina. Ex un coleg a avut parbrizul spart ....a dat 100 de euro .Oare ce vina a avut el in acel caz? Sau ce vina am avut eu ca 3 caini se bateau si unul a fugit direct in bara mea? Asta este Romania si cred ca trebuie sa ne obisnuim.Azi i-am facut vopseaua pe cod ambalata la spray- cost 32 ron.

Comment

• winter mode ON.
                  stiu ca jantele au nevoie de o perie , si o vopsea, dar astept o vreme cu ceva grade pe + .
                  Attached Files

Comment

• daca tot este cald afara ....sa trecem la treaba
                    Attached Files

Comment

• Masina imi place,felicitari pentru achizitie.
                      In schimb prea multe stickere,era suficient cel cu TDI,si 1 maxim 2 pe luneta.
                      Dar...gusturile nu se discuta. La multi ani !
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Te-am văzut si pe Facebook , eram in căutare de stickere. Arată bine vw si observ ca te pricepi s-l păstrezi așa.

Comment

• Multumesc de urare Andrei.TMT
                          Acum ma apuc sa dau jos xenonul de pe faza scurta si sa trec la lumina clasica de halogen.
                          Xenonul o sa fie de vanzare.

Comment

• De ce sa-l dai jos ? Ai lupe din cate stiu ,nu ? Ce te nemultumeste ?
                            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Ma nemultumeste felul in care a fost montat ca catre fostul proprietar si faptul ca am becurile diferite...adica unul avea o tenta de albastru si unul batea spre culoarea alba. O sa pun iar xenon dupa ce schimb si farurile care au fost si ele nitel tiganite la soclul becului.O sa iau alte faruri si o sa bricolez niel inainte sa le pun pe masina.Vreau sa le fac cu negru toarta partea cromata care nu tine de oglinda farului.

Comment

• Ma Cosmine , imi place masina ta dar ai dat cu batu'-n balta cu stickerele astea , parerea mea. Ar arata frumos cu Das Auto. si TDI engines.... dar restul nu au nicio legatura cu masina , e mult prea incarcat spatele. In rest n-am ce comenta , ai o masina frumoasa , la multi ani!
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google