Mersi...ma gandeam la asta dar mai incolo dupa ce imi pun arcuri si jante
Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO
Collapse
X
-
va urma
Saptamana ce vine urmeaza proiectoarele de mai jos.
Sunt proiectoare cu lupa, si carcasa metalica, si cred ca sunt mai rezistente la pietricele decat cele originale.
Le voi adapta pe suportul original de proiector.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by Mikelangelo View PostSa le porti cu placere. Mie imi par cam micute proiectoarele, dar poate ma insel...
Am masurat un proiector, si are 70*50 (mm) , iar proiectorul original are 90 mm diametru daca nu ma insel.
Sambata o sa incerc sa le montez, numai ca nu am gasit nicaieri in forum,.... o poza in care sa vada si ochiul meu cum se prind acei suporti de proiectoare in bara.
Unii au folosit clemele , altii surubele, ......cu ce ma sfatuiti sa ii prind?real power..... diesel power by
Comment
-
gata si cu proiectoarele
Aseara am reusit sa arunc proiectoarele in bara si azi am tras instlatia electrica.
Am renuntat la prinderea clasica cu suruburi ale proiectoarelor de suport(avand in vedere ca este plastic , riscam sa sparg urechile de prindere), si am folosit coliere rapide.
Am cumparat si un set de becuri noi la un pret destul de bun fata de ce am gasit in anumtie magazine.
La emblema si partea inferoara a barii m-am jucat nitel cu autocolantul.real power..... diesel power by
Comment
-
Maine voi face ceva poze de calitate.
Initial am vrut doar V-ul vopsit in culoarea masinii, si grila sa ramana neagra, dar cei de la service au inteles anapoda.Fara sa mai fac tam tam am lasat-o asa cum a picat.
Tot maine am in plan modificarea admisiei (Mikelangelo stie ).real power..... diesel power by
Comment
-
Intrebare
In septembrie urmeaza sa fac un drum pana in Germania cu masina.
Masina este din 2006 si nu am umblat deloc la distributie (au trecut mai mult de 4 ani)
Este necesara schimbarea curelei si a rolei intinzatoare?
Multumescreal power..... diesel power by
Comment
Comment