Fosta Albastrica B50LRW - Noul IF-78-UFO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi...ma gandeam la asta dar mai incolo dupa ce imi pun arcuri si jante
    Y!M: alexut.style

Comment

• foarte frumoasa masina, tine-o tot asa

Comment

• va urma

Saptamana ce vine urmeaza proiectoarele de mai jos.

Sunt proiectoare cu lupa, si carcasa metalica, si cred ca sunt mai rezistente la pietricele decat cele originale.

Le voi adapta pe suportul original de proiector.
        Attached Files
        real power..... diesel power by

Comment

• Sa le porti cu placere. Mie imi par cam micute proiectoarele, dar poate ma insel...
          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Arata super bine masina Cosmin! Felicitari si spor in continuare !

Comment

• Felicitari pentru dungile de cup.Albe dau cel mai bine pe culoarea ta.

Comment

• Originally posted by Mikelangelo View Post
                Sa le porti cu placere. Mie imi par cam micute proiectoarele, dar poate ma insel...
                Salutare...

Am masurat un proiector, si are 70*50 (mm) , iar proiectorul original are 90 mm diametru daca nu ma insel.

Sambata o sa incerc sa le montez, numai ca nu am gasit nicaieri in forum,.... o poza in care sa vada si ochiul meu cum se prind acei suporti de proiectoare in bara.
                Unii au folosit clemele , altii surubele, ......cu ce ma sfatuiti sa ii prind?

Comment

• suruburi , eu am suruburi si nu sa clintit de acolo
                  sigpic

Comment

• Pana la urma am achizitionat un set de proiectoare (nu Valeo) si cablaj original.
                    Sambata ma pregatesc sa le arunc in bara.
                    Cred ca le voi lega cu un mic intrerupator la + de pe pozitie.

Comment

• bv,spor la treaba!
                      AdY_JmL_2015

Comment

• gata si cu proiectoarele

Aseara am reusit sa arunc proiectoarele in bara si azi am tras instlatia electrica.
                        Am renuntat la prinderea clasica cu suruburi ale proiectoarelor de suport(avand in vedere ca este plastic , riscam sa sparg urechile de prindere), si am folosit coliere rapide.

Am cumparat si un set de becuri noi la un pret destul de bun fata de ce am gasit in anumtie magazine.

La emblema si partea inferoara a barii m-am jucat nitel cu autocolantul.
                        Attached Files

Comment

• Au iesit foarte bine. Sigla este ok dar iti mai trebuie ceva negru, buza de la calandru poate in negru mat? si poze ceva cu partea de jos a barii ? zona initiala pt pus autocolant?
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Maine voi face ceva poze de calitate.

Initial am vrut doar V-ul vopsit in culoarea masinii, si grila sa ramana neagra, dar cei de la service au inteles anapoda.Fara sa mai fac tam tam am lasat-o asa cum a picat.
                            Tot maine am in plan modificarea admisiei (Mikelangelo stie ).

Comment

• Intrebare
                              In septembrie urmeaza sa fac un drum pana in Germania cu masina.
                              Masina este din 2006 si nu am umblat deloc la distributie (au trecut mai mult de 4 ani)
                              Este necesara schimbarea curelei si a rolei intinzatoare?
                              Multumesc

Comment

• teoretic DA...la 4 ani sau 60.000...a mea are aproape 5 ani si am schimbat distributia...si cureaua aceea de la AC si servo care era putin imbatranita;)
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google