Loganul meu 1.6 MPI / 1.5 DCI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

actualul logan 1.5 dci a trecut de curand de 6000 km merge bine si consuma putin
    aseara i-am facut un cadou, i-am pus folie pe geamuri. luneta si laterale spate folie llumar transparenta 21 % iar pe fata tot llumar dar 73 %

poate urmeaza o crestere de putere... (sa-l conving pe tata de avantaje)
    Attached Files

Comment

Sincer sa fiu pe fata nici nu se observa ca ai folie.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ce bine arata , cat o costat?

PS: SPOR la cresterea de putere
        ...de doi lei :p

Comment

pai da, nu se prea vede este 73 % transparenta... (rolul ei este protectia solara si retinerea cioburilor in cazul in care se sparge geamul

spatele a costat 500 lei iar fata 200 lei, preturile de la expert detailing

Comment

arata bine,si cum au pus folia,au demontat geamurile,luneta spate sau cum?

Comment

nu a demontat nimic! au pus folia pe afara, au copiat forma geamului apoi au lipit-o pe interior nu au demontat nici un geam! cam 1h 30min a durat montajul

Comment

daca am drum prin bucuresti ma ajuti si pe mine sa ajung la firma aia sa imi pun si eu folie?

Comment

bineinteles dar trebuie sa anunti cu cateva zile inainte, pt ca trebuie programare

Comment

normal,da stai ca folia e cam ultima pe lista de upgrade la masina si cred ca abia la anul se va materializa pe masina

Comment

Originally posted by 2fast4u
                      spatele a costat 500 lei iar fata 200 lei, preturile de la expert detailing
                      enorm de scump la expert detailing.
                      Cautati si altii care pun folie,cam in 3.5 -4 mil ar trebui sa coste spate + luneta
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                        Ce ciuda mie,si eu aveam poza la 22.222 si am pierdut-o prin comp pe aici
                        Eu sper sa o schimb,cu alt Logan bineinteles,pana la 22.000
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

azi i-am pus loganului "cizmulete" de iarna

sunt dunlop winter sport 185/65/15 88t
                          le-am montat pe jante de tabla si am pus capace

toata distractia a costat 1606 lei
                          jantele si capacele le-am luat de la dacia. janta costa 115 lei iar un capac 37 lei
                          cauciucurile le-am cumparat cu 205 lei
                          a fost nevoie de alte prezoane, speciale pt jante de tabla... nu prea am inteles cu de ce dar daca-i musai... un prezon este 5.5 lei
                          montatul rotilor + echilibrat 90 lei (toate rotile)

este un pret bun, avand in vedere ca la avensis a costat toata distractia 4000 lei!!!
                          Attached Files
                          Last edited by 2fast4u; 13 November 2007, 18:22.

Comment

sa`l vezi si pe al meu ce cocotat e cu gumele de iarna...
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

azi loganul a avut de suferit... tata facea stanga sa intre pe o straduta, iar unul cu autobuzul nu a fost atent si a intrat in aripa dreapta spate... a mai spart si capacul de la roata, care avea doar 1 zi...
                              tare loganul vedeti in poza care sunt daunele... iar autobuzul avea si bara fata sparta si far si tabla indoita...
                              acum incepe nebunia... asigurari, service si toate cele... urasc asta!!!
                              Attached Files

Comment

imi pare rau,sper sa se rezolve cat mai repede si sa nu se cunoasca reparatia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google