Se repara foarte usor. Cel mai bine platesti tu la sfarsit si iei banii de la asigurator dupa, ca sa iti dea masina mai repede.
Loganul meu 1.6 MPI / 1.5 DCI
Collapse
X
-
-
Da. Dupa ce se repara masina, daca service-ul nu are decontare directa cu asiguratorul, poti sa platesti tu dauna, te duci la ei cu factura de la service si iti pun ei banii in maxim 30 de zile in contul tau bancar.
Comment
-
Deobicei dureaza si 6 luni o programare la caroserie. La IPSO o faci?
Comment
-
da, la ipso o repar...
este prima oara cand ma confrunt cu asa ceva si mi se pare un termen foarte mare...
in urma impactului cred ca s-au dereglat si senzorii de parcare... cand o bag in R ini zice STOP chiar daca in spatele masinii nu este nimic!!!
Comment
-
Pai n-au decontare directa cu IPSO?
Daca nu au, dureaza 2-3 zile, daca nu platesti tu.
Comment
-
-
adica o sa faca urat aia de la ipso... mai nou astia de la asiban pe acceptu de plata nu scriu ca "sunt de acord cu suma x" ... scriu ca "sunt de acord" si platesc in minus ...
faza e ca nu e problema ta, e problema service-aisgurator ... dar prietenei mele nu vroiau sa-i dea masina ... or fi zis ca cine stie poate mai scot de-o ciunga... asa ca m-am dus eu cu gura mare si am luat masina fara discutii
Comment
-
Pai daca au decontare directa nu mai trebuie sa astepte confirmarea de la asigurator.
Comment
-
ciudat... cand am fost la asiban, m-au intrebat unde o repar... am spus IPSO. au spus ca este bine, au decontare directa... acum tipul asta mi-a scris pe hartia asta ca termenul reparatiei este 12 ianuarie dar fara accepul de plata.
eu ce sa mai inteleg?
oare imi dau astia sambata masina?
chiar aveam nevoie de ea
Comment
-
Eu asa stiam, ca decontare directa inseamna accept de plata aporbat odata cu terminarea reparatiei, prin contract.
Comment
Comment