Loganul meu 1.6 MPI / 1.5 DCI
Collapse
X
-
masina mea a implinit 17.000km
preconizez ca prin martie sau sfarsitul lui febroarie sa fac a 2-a revizie (20.000km)
prima a fost facuta la implinirea unui an, pe atunci aveam ~7.500kmAttached Files
Comment
-
misto, sa aveti bafta de ele. Eu urmeaza sa achizitionez un Logan, cat de curand, cel mai probabil de Paste. Vreau sa-mi iau 1.6 .. still thinking about the 16v ... apoi ma bag serios la tuning, suspensii, roate, bodykit si poate alta vopsea. btw. se poate lua masina, cu dotarile pe care le alegi, sau trebuie sa iei pachetul masinii(laureate, ambition, etc)
Comment
-
Iei pachetul masinii.Daca tot iei logan...ia 16v adica (prestige) daca tot iei,sunt 105 cp si deh..daca tot vrei tuningPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
am inteles ca se descurca Prestige, conform review'ului celor de la Top Gear ... o sa vad de ce bani dispun
Comment
-
-
Poze nu prea cred ca poti sa faci...
Comment
-
ba, tot am vrut sa te`ntreb .. ai agatzat undeva spoiler`u pe spate? .. cand am editat masina, se obs o chestie ... la zoom
Comment
Comment