am revenit cu poze recente si din interior
Masina Mea BV-14 RAZ
Collapse
X
-
Masina Mea BV-14 RAZ
am revenit cu poze recente si din interiorLast edited by crististreulea; 10 May 2010, 22:42. -
ai foarte mare grija cu farurile poti sa faci scurt circuit daca nu le`ai schimbat firele sau mai ales papucii!uita-te din cand in cand la fire daca sunt in regula daca nu s`au topit.am avut si eu faruri d-astea , nu am stiut atunci ce cumpar am crezut ca sunt ceva de capu lor si surpriza intr`o seara nu mai mergea faza scurta.cand am deschis de dimineata capota erau firele carbonizate daca le dadeai un deget se rupeau.daca o sa le mai faci sa ai grija si la leduri ca si alea trebuiesc schimbate ca sunt de toata jena astea care vin montate pe faruri.m`au tinut si pe mine 2 luni si usor usor se stingea cate 1.eu m-am lamurit cu farurile astea si am cumparat streetstorm
frumoasa masina dar scapa de chestiilea alea de pe stergatoare
Comment
-
@mircip-deflectoarele de pe stergatoare nu mai sunt..ultima poza e recent facuta...in legatura cu firele am observat si eu ca sunt slabe si le-am inlocuit si ledurile,,,...momentan le-am dat jos de pe masina..pentru ca mi-am gasit masina lovita in parcare si farul spart...o sa le pun la primavara inapoi pe masina
Comment
Comment