faine stopurile!!
My Ride...CJ-14-CRI ....
Collapse
X
-
-
@dreamster - stopurile le-am comandat de la o firma din Arad si au costat 600 RON, a avut SILVIU dreptate, si nu e nici o suparare pentru raspunsul lui
@fane1990 - computerul de bord cu tot cu montaj (inclusiv maneta cu CB) a costat 250 RON, iar proiectoarele au fost 500 RON (originale, noi si maneta la fel schimbata)
dar investitia asta am facut-o de ceva vreme, si de atunci cred ca au mai scazut preturile
@licu - multumesc mult pentru apreciere...
Comment
-
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea...xenoanele leai pus de cat sunt 35 sau 55w si merg sa dai fleshuri sau pe lunga tre sa astepti pana se incarca am auzit ca tre sa le mai pui tu ceva sa nu mai ai problema asta ...ma bate gandu sa imi iau si eu dar cred ca mas simti vinovat ca ii deranjez pe ceilalti in trafic
Comment
-
Sa faceti (tu cu masina) cati mai multi km fara probleme deosebite! Arata bine stopurile de genul asta cu ledurile jos, daca nu aveau crom in partea de sus erau LUX! Masina arata bine, tine-o tot asa! Bafta!
@Danny_finutzu daca ai bixenon trebuie pus un consumator si pe mufa din dreapta ca sa-ti schimbe de pe faza scurta pe lunga si inapoi pe scurta. In rest reglate bine nu vei avea treaba cu ceilalti participanti la trafic.
Comment
-
@danny - cred ca sunt de 55
nu am nici o problema, dau flash-uri de la scurta pe lunga singure, nu trebuie sa stau sa se incarce
in legatura cu ceilalti participanti la trafic, mai sunt cateodata soferi care imi baga faza lunga in ochi, dar rar...eu zic ca merita o astfel de investitie, sunt foarte multumit de ele
@bibi - multumesc pentru apreciere si multi kilometri fara incidente
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostSa faceti (tu cu masina) cati mai multi km fara probleme deosebite! Arata bine stopurile de genul asta cu ledurile jos, daca nu aveau crom in partea de sus erau LUX! Masina arata bine, tine-o tot asa! Bafta!
@Danny_finutzu daca ai bixenon trebuie pus un consumator si pe mufa din dreapta ca sa-ti schimbe de pe faza scurta pe lunga si inapoi pe scurta. In rest reglate bine nu vei avea treaba cu ceilalti participanti la trafic.
Comment
-
Felicitari pentru masinuta si s-o stapanesti sanatos inca multi km.
Masina este frumusica si sunt convins ca va mai evolua si nu se va opri aici.
Nu pot sa nu remarc si stapanul pentru cei care nu-l cunosc: un tip super si cu foarte mult bun simt, maleabil, rabdator si saritor la nevoie.
P.S.
Cam static la paintball.) Da nu-i bai, ca stiu unii care nu au iesit din baza decat "morti".
Last edited by 1q Mitru; 10 October 2009, 11:15.
Comment
-
@unchiu merci pentru laude, oricum stii ca in cinstea ta am deschis acest thread
@fastfurious multumesc pentru laudele tale!respectele mele
@unchiu - legat de paintball, pentru prima data in viata mea cand am pus mana pe o asemenea arma, eu zic ca am fost cat de cat ok
am inercat sa urmaresc jocul, dar de multe ori m-a depasit si am iesit impuscat
oricum data viitoare cand voi juca, nu voi mai fi asa de static, m-am prins un pic de miscare
respectele mele si numai bine!
si mai fa bine Unchiule si mai vino la intalniri, ca deja iti cam simtim lipsa, nu stiu ce se intampla cu tine
Comment
-
unchiule ideea facea ca stateam cu un coleg de povesti, intalnindu-ne exact langa masina ta
ma gandeam ca mi-e foarte cunoscut numarul si apoi mi-am dat seama ca doar unul si inegalabil este unchiul Mitru
iar in legatura cu perdeluta, am reusit intr-un final sa o prind si acum sta la fel de bine ca si la inceput
numai bine unchiule si sa ne vedem cu bine
te salut
Comment
-
Comment
Comment