Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata ok si asa parerea mea...daca merge sa le faci pe casco fa le...daca nu,lase le asa nu se merita sa dai din bani tai sa le schimbi
    AdY_JmL_2015

Comment

• Pai asta e sigur. Nu ma inteleg cu casco nu le schimb. Ar fi pacat sa dau vreo 1000ron de pomana. Pe spate daca-mi iau eleron original, deja cade chestia cu capota iar bara fata ma bate gandu sa o decupez in partea de jos si sa-i pun plasa.

Comment

• arata foarte bine masina imi place mai mult fara crom..arata mult mai bine...multi km fara probleme

Comment

• Arata foarte bine masina, felicitari ... te-ai gandit sa iei 4 embleme adezive DACIA si sa le pui la jante ??
          sigpic

Comment

• Ultimele modificari:
            1. decupat grila de jos din bara si inlocuit cu plasa. Eu am montat la loc si convectoarele de aer de la radiator.
            2. am colantat v-ul cromat de la capota.
            Sper sa va placa. Urmatoarele modificari vor tine strict de performante, la exterior nu prea se va mai face nimic.
            Multumesc tuturor pentru idei si comentarii.
            Attached Files

Comment

• foarte frumos, dar nu te inteleg, de ce ai mai lasat "becele" alea in bara? nu-s de ajuns proiectoarele? ( intreb doar, nu spun cu rautate ) eu nu prea folosesc nici proiectoarele ;)

ps: numerele nu le schimibi ? cam sterse

si ca o ultima sugestie, un eleron foarte finut pe portbagaj si e destul ;)

bafta in continuare!
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• bv,imi place golanu tau e cu gust si fin...ajunge cu ext. nu prea mai ai ce face,bft la performante;)
                AdY_JmL_2015

Comment

• alta viata aline fata de ce stiam inainte...felicitari punei plasa si in grila de sus de la bara si un clean la portbagaj..si daca vrei scapa de paravanturi...multa bafta.
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• @Tudor: Alea din bara sunt doua blitzuri( rosu-albastru) Au ramas pentru ca sunt prinse de convectoare si apucasem sa le lipesc deja, dar o sa le dau jos in curand. Iar pe spate inca caut o capota cu eleron incorporat(ph2)
                    Multumesc tuturor pentru aprecieri!

Comment

• Blitzurile alea fac totul,lasa-le acolo.
                      Te supara cineva,le dai drumul si te dai drept "militia"

Comment

• nu ii pune capota de porbagaj ph2 ... nu se aliniaza cu stopurile si nici cu bara o sa arate urat !....spune-ne si noua cum ai facut cu plasa
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• As vrea sa pun plasa si in grila de sus. Ce parere aveti? Ar da bine?

Comment

• eu zic ca nu prea ...mai bine scoate sigla si uneste barele alea cu fibra ...

Comment

• Cateva V.T.-uri facute de mine in paint.
                              Attached Files

Comment

• eu zic ca dunga aceea de pe bara nu sta prea bine ... incearca un VT cu ele vopsite integral si vezi ce iese ! Numai bine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google