Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aline, tot threadul l-am luat, pagina cu pagina si vazut tot. Te felicit ca ai respectat si parerile altora si ai ascultat de cei care te-au sfatuit si ma bucur ca ti-ai modificat masina cu bun gust. Sa ai bafta si multi km fara incidente! ;)
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Mersi mult!
      De colo o parere, de colo o idee si ajungi sus! Bani, timp si multa pasiune sa ai!

Comment

• Bravo Alin pentru ce ai facut la masinuta asta, foarte frumoasa imi place mult!

Comment

• Ceva pozici din weekend de la tara. Urmeaza sa-i unesc lamelele de la grila si portbagajul clean. Si saptamana asta caut suspensie sport sa o las mai jos.
          Attached Files

Comment

• Imi place mult masina cum arata dar ai putea sa faci ceva la usile de pe spate o improvizatie ceva sa nu se mai vada motul ala de la macaraua geamului, un dop ceva

Comment

• imi place cum ai facut o,dar nu te jeneaza putin la ochi lumina de la clantele de pe fata?mai ales noaptea nu ti cam distrage atentia?nu mi plac proiectoarelea alea mici din plasa...in rest ai reusit o misto si jantele,bft;)
              AdY_JmL_2015

Comment

• Ledurile de la manere au buton separat de on/of. Alea din bara sunt 2 blituri si o sa le dau jos in curand.

Comment

• aaa cu buton...asa da
                  AdY_JmL_2015

Comment

• capota de la portbagaj o faci "clean" ? ...bafta in continuare !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Da. Urmeaza si aia ca si asa trebuia sa astup gaurile de la eleron. Astept ceva finante la buget si demarez proiectul!

Comment

• Sal poti sa-mi spui ce leduri ai pus la clante si la boxele din spate ca arata frumos.In rest, ce sa zic , imi place masina.
                        Tinc fest !!

Comment

• Uita-te la pagina 3 post 52. La boxe nu le-am pus eu, asa aveau ele. E relativ usor de facut, dar noaptea uneori se dovedesc a fi obositoare. Eu le-am legat de la pozitii dar am si buton separat.

Comment

• dar ai renuntat la boxele de pe spate,si cum se aude,cred ca se aude mult mai bine in usi.

Comment

• Am si boxe pe spate, amplificate de statie pe iesirea pentru subwoofer. Se aude bine.

Comment

• Astazi am montat si eu filtru de polen. Marca romcarbon Buzau. Filtrul a costat 35ron si in 10 min l-am montat. Fluxul de aer nu s-a modificat si sunt multumit de investitie. Am pus si parfum!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google