Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da.....stiam ca trebuie mai in fata frana de mana!
    Si, imbinarea de sub bord cum a iesit?
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Acolo mai e un pic de lucru. O sa tai prelungirea de ph2 si o sa o unesc cu asta de laguna. Asa o sa am si spatiu de depozitare si suport de pahare. Cea de laguna o tai imediat dupa schimbator. La schimbator ramanand husa de la laguna. Acum ele se suprapun. O sa mai pun ceva poze mai pe seara.

Comment

• Alin,nu e rau cum ai facut, dar din poze nu vad cum ai facut exact cu prinderea scaunelor,pentru ca ,sincer sa fiu, nu pare prea sigura treaba ,desi nu ma indoiesc ca este.Poate ca ceva informatii ,detalii,mai amanuntite ,ar lamuri mai bine toata treaba.

Comment

• O sa pun niste poze mai tarziu. Scaunele sunt sigure nu se misca si culiseaza normal pe sina.

Comment

• Eu nu contest ca scaunele sint bine prinse,dar nu inteleg cum sint prinderile intre gaurile noi si cele vechi,sau ai dat alte gauri in podea?

Comment

• Am taiat cate o bucata de tabla groasa de 0.5cm, de aproximativ 4cm lungime si 2 cm latime, i-am dat 2 gauri la distanta de 2 cm intre ele, le-am prins de scaune in locul suruburilor originale cu cate un surub cu piulita, si apoi am prins scaunele la loc in gaurile lor originale. Surubul original de la scaune a trecut prin tabla pusa de mine si nu prin sina. Si asa am obtinut 4 cm suplimentari intre scaune.

Comment

• super tare a iesit ! ...prelungire ce-a de ph2 o mai ai ?
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• din ce vad in poze a iesit bine, nu mai pui cateva poze sa se vada si consola???
                  Last edited by andr3w; 10 May 2010, 19:47.

Comment

• La imbinare mai e putin de lucru dar o sa iasa perfect. In weekend se va rezolva, ca atunci vin piesele. Asa ca surpriza deocamdata. Mai pun ceva poze pentru cei interesati de montaj.
                    Attached Files

Comment

• pune poze si cu imbinarea la bord chiar daca nu e gata, eu am taiat una si vreau sa vad cum ai facut-o tu

Comment

• Pai ne intalnim miercuri si din doua idei poate ajungem la una foarte buna. O sa-i fac o poza maine.
                        Hai ca am gasit una.
                        Attached Files
                        Last edited by Alin0007; 10 May 2010, 23:03.

Comment

• Nu vreau sa fiu circotas Alin,dar cred ca nu ai ales chiar varianta corecta ,desi ideea este buna.Cred ca atunci cind o sa pui o frina mai brusca,o sa se deplaseze scaunul,putin e adevarat,spre volan; asta ,bineinteles dupa ceva timp si km cind din cauza vibratiilor o sa se slabeasca suruburile.Cred ca era mai bine ca platbandul,sa fie pe toata distanta dintre gaurile originale,perpendicular pe sine ,nu stiu daca m-am facut inteles.O sa incerc sa pun poze duminica daca reusesc sa fac ceva;in orice caz tot ce e mai sus nu se vrea afi o critica,ba dimpotriva ,o sugestie constructiva.

Comment

• Nu se va deplasa pentru ca tablele de pe interior sunt in forma de vinclu si mai au prins un horshurub mic prins de tunelul central al masinii. In poze nu apare, ca m-am gandit si eu dupa aia. Bafta si tie. Cum o sa faci la imbinare si tu?

Comment

• Pentru ca am ajuns cu vorba la imbinare ,sincer sa fiu nu stiu ,cred ca trebuie sa ma ocup de fiecare problema la timpul ei sau pe masura ce apare.Fie vorba intre noi,ma gindisem putin si la combinatia celei vechi cu cea noua ,dar sa vedem la fata locului.

Comment

• @Alin0007 - grija mare la ceea ce ai facut acolo. La modificatul pozitiei, gaurilor si cam tot ce tine de scaune nu se face "bricolaj". Sunt modificari ce trebuiesc gadnite foarte bine, fara nici o suparare dar eu nu asa sta in scaunele alea. In cazu ca ai ghinion scaunul ala sigur se va misca inainte. Stiu despre ce vb pt ca am ceva experienta la prinderi si adaptari scaune. (am citit posturile anterioare iar colegul cipo a observat problema)
                                In continuare iti urez succes cu adaptarea si regandeste prinderea ca nu e ok.
                                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google