If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dusterul e laureat 1,6 16v 4X2 , e chiar full(aproape). Am dat 12100euro.(rate pe 7 ani) Optional cd playerul. Ce ma deranjeaza la el e consumul mare. Un drum azi Pitesti, Cabana capra si inapoi cu consum mediu 11l/100km. O sa-i mai fac si poze. Loganul nu va pleca de la mine decat cand va ajunge fier vechi. Am investit prea multa pasiune in el ca sa-l dau.
Va multumesc pentru felicitari!
sincer sa fiu 11L nu mi se pare un consum mare sa stii;)a mea 1,4 i-a cam 9,3 asa...bine ca o cam turez...dar totusi ptr un suv si 1,6 16v nu mi se pare exagerat...s o stapanesti sanatossi cum te descurci cu 2 masini?iti folosesc aman2?e cam greu de intretinut...
sincer sa fiu 11L nu mi se pare un consum mare sa stii;)a mea 1,4 i-a cam 9,3 asa...bine ca o cam turez...dar totusi ptr un suv si 1,6 16v nu mi se pare exagerat...s o stapanesti sanatossi cum te descurci cu 2 masini?iti folosesc aman2?e cam greu de intretinut...
Vezi ca "SUV'ul" asta e mai usor decat un Megane / Fluence...
Mie totusi mi se pare ca nici n-am trecut cu ea de 3000 rpm. In fine sa vedem mai incolo cum evolueaza. O masina sta acasa la tara acum si una cu mine la bloc. Momentan testez dusterul, dar la consumul lui cred ca o sa-l folosesc doar cand voi pleca la munte.
De intretinut de ce sa fie greu. Dusterul pana la 20000km nu o sa prea ceara nimic in afara de benzina. Iar loganasul la fel.
Sambata e gata cotiera, adica imbinarea cu bordul.
Azi am curatat tapiteria cu biocarpet si a iesit chiar bine. Am pus si fonomin in usi si se simte altfel si sunetul de la boxe si zgomotul de afara.
Mersi pentru urari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment