Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru achizitie si sa te plimbe multi kilometri fara probleme! Sa faci mai multe poze la Duster, interior, exterior, motor.

N-ai de ce sa ai acolo rugina la Logan, este beton la capitolul fiabilitate a tablei.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• asta e ala cel mai chel no?
      AdY_JmL_2015

Comment

• Dusterul e laureat 1,6 16v 4X2 , e chiar full(aproape). Am dat 12100euro.(rate pe 7 ani) Optional cd playerul. Ce ma deranjeaza la el e consumul mare. Un drum azi Pitesti, Cabana capra si inapoi cu consum mediu 11l/100km. O sa-i mai fac si poze. Loganul nu va pleca de la mine decat cand va ajunge fier vechi. Am investit prea multa pasiune in el ca sa-l dau.
        Va multumesc pentru felicitari!

Comment

• sincer sa fiu 11L nu mi se pare un consum mare sa stii;)a mea 1,4 i-a cam 9,3 asa...bine ca o cam turez...dar totusi ptr un suv si 1,6 16v nu mi se pare exagerat...s o stapanesti sanatossi cum te descurci cu 2 masini?iti folosesc aman2?e cam greu de intretinut...
          AdY_JmL_2015

Comment

• frumos loganul dar si duster-ul, multi km fara probleme cu amandoua
            sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
              sincer sa fiu 11L nu mi se pare un consum mare sa stii;)a mea 1,4 i-a cam 9,3 asa...bine ca o cam turez...dar totusi ptr un suv si 1,6 16v nu mi se pare exagerat...s o stapanesti sanatossi cum te descurci cu 2 masini?iti folosesc aman2?e cam greu de intretinut...

Vezi ca "SUV'ul" asta e mai usor decat un Megane / Fluence...
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by icstrem_no1 View Post
                sincer sa fiu 11L nu mi se pare un consum mare sa stii;)a mea 1,4 i-a cam 9,3 asa...bine ca o cam turez...dar totusi ptr un suv si 1,6 16v nu mi se pare exagerat...s o stapanesti sanatossi cum te descurci cu 2 masini?iti folosesc aman2?e cam greu de intretinut...
                Mie totusi mi se pare ca nici n-am trecut cu ea de 3000 rpm. In fine sa vedem mai incolo cum evolueaza. O masina sta acasa la tara acum si una cu mine la bloc. Momentan testez dusterul, dar la consumul lui cred ca o sa-l folosesc doar cand voi pleca la munte.
                De intretinut de ce sa fie greu. Dusterul pana la 20000km nu o sa prea ceara nimic in afara de benzina. Iar loganasul la fel.

Comment

• motoru este nou si e normal sa consume asa mult!inca o data sa le stapanesti sanatos!

Comment

• sa stapanesti sanatos Duster-ul si loganul la fel ! ...sa ai grija de am2
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Super tare cotiera aia, felicitari! Sa stapanesti sanatos si dusterul, sa te bucuri de el si multi km fara probleme!

Comment

• Sambata e gata cotiera, adica imbinarea cu bordul.
                        Azi am curatat tapiteria cu biocarpet si a iesit chiar bine. Am pus si fonomin in usi si se simte altfel si sunetul de la boxe si zgomotul de afara.
                        Mersi pentru urari.

Comment

• ma bucur ca ti-a fost de folos fonominul. arata-ne si noua poze cu cotiera.

Comment

• Astea sunt ultimele poze cu cotiera. Imi mai trebuie un spatiu de depozitare ph1 si gata. Pe sambata sper sa termin.
                            Attached Files

Comment

• Arata foarte marfa cotiera ...o singura nelamurire am ...levierul de la frana de mana asa stramb sta ???
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

• Asa e levierul. Nu l-am strambat eu! Daca era drept lovea in maneta de viteze.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google