Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa da!imi place mult cotiera asta!vreau si eu

Comment

• Bravo Aline, a iesit marfa rau de tot, cu o singura observatie ,ca frina de mina pare a fi putin prea in fata,si incomodeaza pasagerul din dreapta dar in rest e ok.Felicitari!!!

Comment

• Pai era trasa frana de mana. Daca o las jos nu prea mai sta asa in dreapta. Oricum mi-a mancat o saptamana de munca cotiera asta si tot mai am de bibilit la ea. O sa mai montez un spatiu de depozitare de ph 1 la imbinarea cu bordul si dupa aia vine perfect. E bine ca nu se misca si nu zornaie nimic la ea. Ofer detalii pentru montaj!

P.S. Asta e a doua cotiera. Prima s-a dus la teste!!

Comment

• a iesit super ok ! ..a evoluat f.f mult masina in bine in timp ! felicitari
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Sa le stapanesti sanatos! Foarte frumos Dusterul. Il lasi asa sau ii faci si lui modificari?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Ce modificari sa-i fac? O sa-i pun un bulbar in fata cu 2 proiectoare suplimentare gen offroad si folie pe geamuri. In rest nu prea am ce-i face.

Comment

• Recent am achizitionat o bara fata MCV(abastru mineral), originala. Era de prestige 1,5 dci 85 hp pentru ca era toata vopsita. Am cautat prin oras sa o vopsasc si mai jos de 200 ron nu am gasit.
                Asa ca astazi mi-am achizitionat "sculele" si am vopsito eu. Sper sa tina vopseaua si sa nu sara la spalatorie. Am dat 2 maini primer, 3 maini de vopsea si 2 de lac. A iesit super si nu mi-a curs deloc. Sunt multumit de ceea ce am facut. Apropo m-a costat 70 ron vopsitul.

P.S. A venit si prelungirea de bord de ph1. Ma duc sa o iau de la posta si ma apuc din nou de treaba.
                Attached Files
                Last edited by Alin0007; 27 May 2010, 13:34.

Comment

• frumos poate reprofilezi ))

Comment

• WOW ...cum a iesit ! nici nu zici ca e facuta la spray !!! foarte bine Aline ! ...urc-o pe masina acuma !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Trebuia sa faci un tutorial,nu stiu daca este facut.

Cate spray-uri de culoare ai folosit,cate de primer?? si lacul cum arata ? e tot spray ?? o poza te rog.

Acum,am vazut poza ,sorry .
                      F bine a iesit .
                      Poate imi dai si mie niste detalii , de la inceput pana la sfarsit..care cum se aplica fiecare...ce durata de timp lasi intre..etc... Daca poti pe PM
                      Last edited by FANE_CLK; 27 May 2010, 14:28.
                      sigpic

Comment

• Gata si cu cotiera! Am fixat-o bine, am umplut-o cu fonomin si asa va ramane. E confortabila, dar e nult de munca si e si costisitoare.
                        Attached Files

Comment

• frumos lucrat alin ! intrebare ! la capacelul ala care acopera bricheta .....are niste cleme parca ... lai facut sa se poata deschide printr-o simpla apasare a capacului ?ca la laguna ? ii cumva prins de ceva ?
                          sigpic

Comment

• Se deschide ca la laguna. Asa e el, are balamalele si incuietoarea pe scrumiera. Nu l-am modificat.

Comment

• wow ce bine ti-a iesit bara..bv bv
                              Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                              sigpic

Comment

• Inca o data BRAVO,a iesit bine,ai fost inspirat cu piesa de phase 1.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google