Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte frumos golanu numai ca trebuia sa-i pui bixenon ca se vede urat.

Comment

• Am xenon si pe faza lunga acum. Bixenon nu se poate pentru ca in fiecare lupa e cate un bec cu o singura faza.

Comment

• Mereu vizitez postul tau sa vad ce ai mai facut masinii.Imi place foarte mult tot ce i-ai facut, nu mai exista lucruri nelalocul lor.Bafta ,si ce planuri ai pe viitor??
        Tinc fest !!

Comment

• arata mai bine masina acum decat la inceput.bravo

Comment

• Masinuta a primit o noua bara spate.
            Attached Files

Comment

• aline, stop pe frana ai jos, in portiunea rosie? daca da, pune o folie , dar nu foarte inchisa , peste restul stopului, exceptand partea rosie. ar da bine ;)

bafta !
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• frumos asa
                sigpic

Comment

• iar ai "stricat" masina
                  e din ce in ce mai frumoasa
                  poate nu vad eu binedar ai si difuzoru` pe bara?

PS:abia astept sa o vad cu arcuri

Comment

• Da, am si difuzoru. Spre surprinderea mea s-a potrivit si pe bara asta.

Comment

• Ceva poze mai noi cu masina. Bara spate s-a potrivit la fix pe masina fara nici o modificare, la fel si difuzorul. Capota nu atinge de bara. Imi place mai mult masina cu bara asta. Sper sa va placa si voua!
                      Attached Files

Comment

• bv ...felicitari pentru modificari...cred ca esti primul cu difuzor de ph1 pe bara de ph2...parea ca nu merge pus, dar se pare ca tu ai sfidat legile...."fizicii" ))))...bafta in continuare.
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• acuma imi pare rau ca am avut ocazia sa iau o bara ph2 da vroiam neaparat sa pastrez difuzoru, da vad ca e o combinatie chiar f misto..parca sta chiar mai frumos inclinat asa putin
                          din ce vad io, pare ca s a facut urat vopseaua de pe bara fata
                          sigpic

Comment

• difuzorul pus asa incepe sa se asemene cu kitul tuning de la pilot pt ph2

bafta
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• De unde naiba se face rost de asemenea difuzor? si cum ii prinsa pe spoiler:cu curub sau lipit?
                              Datimi un tip, mersi.

Alin, super tare masina!

Comment

• florin dnf vinde aici pe forum difuzoare d astea
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google