Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase oglinzile si farurile sa te bucuri de ele cat mai mult,spor in continuare la modificari.

Comment

• Promisesem ceva poze cu noii "ochi" ai masinutei mele. Cam asa arata acum. Apropo farurile astea sunt mai bine facute ca cele megadrive si bat si mai bine. Sunt multumit de lumina.
      Attached Files

Comment

• frumos domne,sa te bucuri de ea cat mai mult,imi place ca o ti curata,la schimbator ornamentul e de skoda arat ok.

Comment

• Urmeaza sa schimb pleoapele la faruri( pun d-alea mari). Ornamentul nu e de skoda e cumparat din magazin.

Comment

• `am vazut-o si eu azi in parcare...a iesit super..bravo tie...sunt de acord schimba ploapele cu unele late si gata!
            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
            sigpic

Comment

• Pai stiu, vreau neaaparat sa le schimb dar nu gasesc. Inca mai caut.

Comment

• are florin_dnf daca nu ma insel
                sigpic

Comment

• Mersi! O sa-l sun maine sa vedem.

Comment

• eu as fi de parere sa nu le schimbi, dupa aia sta prea "adormita" , sincer imi place mai mult asa, e doar o parere...in schimb eleronul ala e super .. si poate in viitor un bad boy, cine stie bafta aline !
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Odata cu venirea caldurii, a inceput lucrul la masina. Barele, eleronul de pe portbagaj si cel de la luneta plus bandourile laterale sunt la vopsit la un dealer dacia. Sper eu sa iasa in sfarsit bine. Farurile au primit pleoape noi, iar stopurile vor primi leduri.
                      Attached Files

Comment

• Frumos Frumos!

Nu ar fi mers niste sticle clare la faruri?
                        sigpic

Comment

• Nu avea rost geam clar pentru ca stopul vreau sa arate cat mai stock. In seara asta le-am si montat pe masina si ce ma bucura e faptul ca semnalizarea merge normal, nu licare mau des. Mentionez ca am 88 leduri pe un semnal.

Comment

• urcale repede pe masina sa vedem si noi!
                            sigpic

Comment

• Sunt deja pe masina! Pun si un mic filmulet facut la repezeala!

Comment

• foarte tare aline...esti pus pe treaba ai ca e bine faci numai lucruri bune.ploape daca nu ai gasit sunama cati aduc io.
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google